To je to što me zanima!

Kraj sapunice u obitelji Icardi: Teško mi je, ali neću iznositi nikakve detalje oko razvoda

S obzirom na moju izloženost i stvari koje nadilaze i medijska nagađanja, bolje je da to svi saznaju od mene. Nemam više što pojašnjavati. Molim vas za razumijevanje, napisala je Wanda
Vidi originalni članak

Jednom od najpoznatijih brakova iz svijeta nogometa, onome između argentinskog nogometaša Maura Icardija i njegove menadžerice Wande Nare, došao je kraj. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sapunica je započela još prošle godine kada ju je Icardi navodno prevario s argentinskom glumicom Marijom Eugenijom Suarez. Prvu veliku krizu su preživjeli, ali čini se da je ista ostavila posljedice te je Wanda na društvenim mrežama potvrdila da se rastaju nakon devet godina braka. 

"Jako mi je teško i bolno u ovom trenutku, ali s obzirom na moju izloženost i stvari koje nadilaze i medijska nagađanja, bolje je da to svi saznaju od mene. Nemam više što pojašnjavati i neću iznositi nikakve detalje o razvodu. Molim vas za razumijevanje, ne samo zbog mene, nego i zbog naše djece", napisala je Wanda na Instagramu. 

Wanda je Icardijevu prevaru od prošle godine sama pustila u javnost, a nakon velike drame mu je oprostila. Argentinski mediji tada su pisali da je Icardi suprugu molio za oprost jer bi u slučaju razvoda Wandi morao isplatiti 70 milijuna eura. Sve je opet izgledalo idilično, uživali su i razmjenjivali nježnosti u javnosti, ali čini se da je to bila sam predstava za javnost. 

Nedavno je u medijima procurio i zapis u kojem ženski glas govori o razvodu s Maurom, a argentinski mediji tvrdili su kako je riječ upravo o Wandi Nari. 

- Karmen, došla sam u Argentinu da završim razvod s Maurom. Ostat ću još nekoliko dana i onda ću se vratiti i donijeti ti sve što ti treba. Organiziram sve za razvod, ne mogu više izdržati - govori glas u audiozapisu za kojeg su mnogi tvrdili da je riječ o Wandi, a sada su se nagađanja očigledno i potvrdila. 

Idi na 24sata

Komentari 27

  • 24.09.2022.

    ova se stanca pravo ...to su talijani davno izrokali ,Genova,Milano,Catania,,,troje djece sa Maxi Lopesom(klupski kolega i privatno prijatelj Maura Icardija kada su igrali zajedno u Sampdoriji i kada je Icardi presao u Inter onda mu je prijateljski onako dolazio u posjet kod zene) i kada se udala za Icardija rodila jos dvoje djece (kompliment kako zena izgleda)...prava straca sto bi talijani rekli..

  • karlo15 24.09.2022.

    Primanja se prepolovila, a boga mi nije galatasaray juventus ili psg

  • eza 23.09.2022.

    Najnemoralniji portal u hrvatskoj.. samo reklamirate kurve

Komentiraj...
Vidi sve komentare