To je to što me zanima!

Kraj sezone za Davida Alabu? 'Strašno me boli, jedva hodam'

Austrijski nogometni reprezentativac i član münchenskog Bayerna David Alaba (22) zbog ozljede u prijateljskoj utakmici protiv BiH u Beču (1-1) ići će na dugu pauzu...
Vidi originalni članak

Nakon prijateljske utakmice s Bosnom i Hercegovinom u stožeru austrijske reprezentacije i Bayerna oglasilo se zvono za uzbunu. David Alaba sedam će tjedana biti izvan nogometa.

Lijevi bek austrijske reprezentacije ozlijedio se na sinoćnjoj prijateljskoj utakmici u Beču protiv Bosne i Hercegovine (1-1) kada mu je Ermin Bičakčić pao na nogu. Otišlo je koljeno, izašao je Alaba nakon prvog poluvremena.

- Strašno me boli, jedva hodam. Naravno da sam tužan. No pred sobom imam novi cilj: želim se vratiti na teren u samoj završnici sezone. Želim se što prije potpuno oporaviti, dat ću sve od sebe da što prije ponovno zaigram - govorio je 22-godišnjak nakon što je izašao iz igre, a potvrda loše dijagnoze stigla je od liječnika.

- Mora mirovati i nositi gips najmanje dva tjedna. Ako oporavak bude išao očekivanim tijekom, na teren bi se mogao vratiti za najmanje sedam tjedana - rekli su liječnici Bayerna.

Alaba će tako vrlo vjerojatno propustiti ostatak bundesligaške sezone koja završava 23. svibnja. Jedina bi mu šansa za nastup mogla biti prolazak Bavaraca u finale Lige prvaka koje se igra 6. lipnja u Berlinu, dotad bi mogao zaliječiti ozljedu.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • SonicMaster 02.04.2015.

    Na snimku se vidi kako se povrijedio,sasvim slucajno je pao sa bosanskim branicem,a onda se uspostavilo o tezoj povredi

  • delboy44 02.04.2015.

    ovo nesto ne stima...martinez, alaba (x2), ribery, robben, lahm, thiago, schweini (do nedavno), badstuber....nesto u pepovim treninzima ne valja...malo mi je ovo cudno da se tako 'brzo' lome. nebi se cudio da je jos na placi u barci ;).

  • _lijepa hrvatska_ 02.04.2015.

    Kojeg vraga igraju protiv takvih grubujana?

Komentiraj...
Vidi sve komentare