To je to što me zanima!

Kraj suradnje: Rijeka i Punčec dogovorili sporazumni rastanak

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Igrač koji je za Rijeku odigrao 77 utakmica, osvojio Kup prošle sezone i godinu i pol bio jedan od najvažnijih obrambenih igrača Bijelih postigao je dogovor o sporazumnom raskidu suradnje s klubom
Vidi originalni članak

Počele su, ne samo deklarativne nego i konkretne promjene u Rijekinom igračkom kadru koje su čelnici i struka najavili odmah nakon teškog (0-5) domaćeg poraza od Dinama prije 17 dana.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Lorenco Šimić, Roberto Punčec, Petar Mamić i Zoran Kvržić udaljeni su iz prve momčadi. Kvržić je potom vraćen u svlačionicu, ali se ozlijedio igrajući za reprezentaciju BiH pa još nije kandidirao za nastup, a sa Punčecom je u srijedu i službeno okončana suradnja.

Igrač koji je odigrao 77 utakmica, osvojio Kup prošle sezone i godinu i pol bio jedan od najvažnijih obrambenih igrača Bijelih postigao je dogovor o sporazumnom raskidu suradnje s klubom.

Rijeka je objavila kako Robertu želi puno sreće u nastavku karijere, a nije za očekivati da će se sam Punčec (28) javno osvrtati na cijelu priču jer u ovakvim se situacijama u ugovor o raskidu najčešće uglavljuje klauzula prema kojoj igrača, premda više nije član kluba, mogu stići financijske posljedice ako javno komentira razloge ili odredbe ugovora.

Momčad koju vodi Simon Rožman (36) već će ove zime, a posebno u ljetnom prijelaznom roku, doživjeti značajne promjene i podmlađivanje no Rijekina ambicija za 2019/20-u i dalje ostaje kroz HNL izboriti plasman u Europu.

Nakon što je pobjedom u Zaprešiću kod Intera (4-1) prekinula crnu seriju od tri uzastopna ligaška poraza Rijeku u sljedećem kolu, ove nedjelje od 17 i 30, čeka Jadranski derbi u Splitu s Hajdukom.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 41

  • volimpršut 27.11.2019.

    Napokon su ga se riješili!

  • Idemo prema boljem 27.11.2019.

    I Bišćan i Rožman su izvrsni mladi treneri. Ali “pametnjakovići” iz armade bi i protiv Zidana ili Mourinha bojkotirali klub i pronašli da im smeta pomoćni trenera ili maser.

  • rašpa 27.11.2019.

    Punčec nije igrač za Prvu ligu, dobro je da su ga se riješili!

Komentiraj...
Vidi sve komentare