To je to što me zanima!

Kraj za Cibonu: Partizan izbacio Vukove iz NLB-a

Košarkaši Cibone oprostili su se od regionalne NLB lige porazom 100-93 od Partizana, koji je okončao četvrtfinalnu seriju s lakih 2-0
Vidi originalni članak

Malo je tko vjerovao u čudo, a optimisti koji su vjerovali otišli su kući razočarani. Partizan je jednostavno nekoliko klasa iznad Cibone.
Beograđani su od početka dominirali susretom, a izgledalo je da ni sami Cibosi nisu vjerovali u pobjedu te da su još od početka utakmice samo čekali kraj. Osim možda Rozića, koji se inatio i trudio, te Williamsa, koji je pokazao da će barem u hrvatskoj ligi biti pojačanje zagrebačkoj momčadi.
- On napreduje iz utakmice u utakmicu, pomaže nam da se dižemo i nadam se da će tako i nastaviti - rekao je Ivan Sunara nakon utakmice, ali to je gotovo sve što je rekao. Puno je zanimljivije bilo slušati elokventnog mu kolegu Duška Vujoševića, koji se ljutio na svoje igrače zbog “krive” motivacije.
- Pričali su da trebamo dobiti kako bismo Tau Ceramicu u četvrtfinalu dočekali svježiji. Ali mi smo prije svega morali dovršiti posao protiv Cibone, koja je puno mijenjala momčad i zato je bila osma. Prošli bismo bilo koga s prednošću domaćeg terena, ali Cibona je svakako među najtežim protivnicima - rekao je trener Partizana te dodao da će u nastavku natjecanja pokušati zaustaviti Zadar i olakšati Vukovima za trogodišnji ugovor s Euroligom. Da gledateljima ne bi sasvim propala večer, barem su uživo vidjeli Kevina McHalea, legendu Boston Celticsa, a sad generalnog menadžera Minnesote koji je pogledao Nikolu Pekovića i suigrače.

CIBONA - PARTIZAN 93-100 (21-26, 23-23, 24-27, 25-24)
CIBONA: Williams 26, Hoskin 6, Krasić 9, Rozić 13, Warren 10, Krušlin, Vukušić 3, Žorić, Princ, Kaštropil 4, Andrić 13, Mulaomerović 9.
PARTIZAN: Kecman 14, Veličković 16, Božić 6, Vitkovac 4, Tripković 26, Tepić 7, Vraneš 2, Palacio 1, Borovnjak 2, Durković, Milošević, Peković 22.

BUDUĆNOST I HEMOFARM U TREĆU UTAKMICU
Nakon poraza na gostovanju u utorak (87-71), košarkaši Budućnosti su pred svojim navijačima slavili 64-55 i uspjeli izboriti majstoricu. Do pobjede su došli u utakmici čvrstih obrana i malih brojki. Crnogorci su već na poluvremenu imali 18 razlike, primili samo 22 koša za 20 minuta i tu prednost sačuvali do kraja. Nemanja Gordić je s 15 koševa bio prvi strijelac Budućnosti, a Nebojša Joksimović je zabio 13 za Hemofarm. (mv)

Idi na 24sata

Komentari 3

  • gmolak 28.03.2008.

    kaj je to nešto novo?

  • gremljin 28.03.2008.

    S-R-A-M-O-T-A !!! Miličeviću,vrijeme je da se makneš iz Cibone. Nisi napravio ništa, a škola košarke u ciboni ne znam jel uopće postoji pošto samo kupuješ poluproizvode. Tko to uopće želi gledati? Dajte mangupi jedni više prilike domaćim dečkima. Baš mi je drago da su vas srbi tako popišali, ali to je realnost našeg sporta sa takvim ljudima koji ga vode u propast. Sad kupi još pet amera da možeš pobijedit Zabok! sramota!!!

  • jurajunior 27.03.2008.

    Cibona ove sezone nije vrijedna priće,bolje da su ispali barem neće sramotiti Hrvatsku

Komentiraj...
Vidi sve komentare