To je to što me zanima!

Kraj za Vekić u Wuhanu: Ostala je bez šansi protiv Kontaveit...

S obzirom da to da Vekić više ne brani nijedan bod do kraja godine, mogla bi sezonu završiti na rankingu karijere. Ove godine pokazala je najkonstantniju igru, premda nije osvojila nijednu titulu...
Vidi originalni članak

Donna Vekić je zaustavljena u 2. kolu WTA turnira u kineskom gradu Wuhanu od Estonke Anett Kontaveit s 2-6, 4-6 nakon sat i osam minuta igre. 

Bio je to dvoboj u kojem su obje tenisačice od ukupno 10 "break-lopti" spasile samo jednu. Vekić je sve tri realizirala, ali je Osječanka dopustila Estonki čak šest oduzimanja servisa.  

Bio je to prvi međusobni susret 27. igračice svijeta Kontaveit i Vekić (WTA 40.), koja je prošlog tjedna stigla do polufinala turnira u Tokiju. Donnin sljedeći nastup bit će sljedeći tjedan u Pekingu. Pobjedom u prvom kolu, stigla je na 38. mjesto WTA liste, jedno ispod njezinog najvišeg u karijeri. 

S obzirom da to da Vekić više ne brani nijedan bod do kraja godine, mogla bi sezonu završiti na rankingu karijere. Ove godine pokazala je najkonstantniju igru, premda nije osvojila nijednu titulu. Doduše, bila je jako blizu protiv Svetlane Kuznjecove u Washingtonu, kada nije uspjela realizirati četiri meč-lopte.

VIDI OVO! 10 stvari koje morate znati o Luki Modriću.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • čoviksjuga 25.09.2018.

    Već u prošlom kolu je disala na škrge, ali eto na (ne)sreću protivnica se ozlijedila ! Prošli tjedan je igrala izvrsno ali nedostatak snage je već predugo evidentan problem !?

  • bos_tom 25.09.2018.

    Procitas naslob i mislis sad cu clanak procitat i vidis da je identican naslovu. Procitas naslob i mislis sad cu clanak procitat i vidis da je identican naslovu. Eto sad mi je komentar malo duzi :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare