To je to što me zanima!

Kralj LeBron James osmi put zaredom prošao u NBA finale

LeBron James ubacio je 35 koševa, dodao je 15 skokova i devet asistencija u sedmoj utakmici finala Istočne konferencije. Cleveland je u gostima slavio kod Boston Celticsa 87-79
Vidi originalni članak

Boston Celticsi prvu su četvrtinu dobili 26-18, činilo se kako idu prema velikom finalu NBA lige, ali nakon toga je LeBron James uzeo stvar u svoje ruke. Kralj je zabio 35 koševa, a dodao je 15 skokova i devet asistencija u pobjedi Cavaliersa 87-79. Bila je to obrambena bitka u TD Gardenu, a Celticsi nisu izdržali.

LeBron James je ušao u svoje osmo NBA finale zaredom. Cavaliersi su bili bez ponajboljeg igrača Kevina Lovea, ali ni to nije pomoglo Bostonu. Bila je ovo serija u kojoj su obje momčadi do sedme utakmice slavile na domaćem parketu.

Kralj James je na parketu proveo svih 48 minuta, praktički je sam odveo svoju momčad u novo finale. Kod Clevelanda je 19 koševa ubacio Jeff Green, a 12 je dodao JR Smith.

Kod Bostona su najefikasniji bili Jayson Tatum s 24 koša i Al Horford sa 17 koševa.

Cleveland u finalu čeka boljega iz obračuna Golden State - Houston. U noći s ponedjeljak na utorak ove dvije momčadi igraju sedmu odlučujuću utakmicu. Domaćin je Houston.

Idi na 24sata

Komentari 107

  • funaki12 31.05.2018.

    "Svaka ekipa u napadu trpi zbog njega jer on cijelo vrijeme mora imati loptu u rukama i jednostavno uzima talent svojim suigračima". I ova rečenica iza također. Slažem se u potpunosti. James je vrhunski igrač ali nije najbolji ikada. Ali sigurno je da bi ova ekipa mogla bolje da nisu Lebronovi robovi.

  • יֵשׁוּעַ 31.05.2018.

    James očekivano ušao u finale na slabom istoku. Indiana iznenađujuće ih je namučila sa jednom zvijezdom Oladipom, zatim je prošao Toronto koji se useru uvijek u playoffu, i na kraju je pobijedio rookie! James ima loptu svaki napad u rukama sve mora ići preko njega da napumpa statistiku, ljudi koji ne razumiju košarku govore da igra sa lošim suigračima ali istina je da jedan Love nije bio loš, Bosh nije bio loš, pogledajte statistiku njegovih suigrača prije i nakon što igraju sa Lebronom. njemu sve mora biti podređeno jer se drugačije ne snalazi. Da igra u zapadu bio bi možda 3-4 puta u finalu. Onda ga krenu uspoređivati sa MJ... Znači samo neznalice mogu reći da je bolji od MJ-a, samo neznalice mogu reći da je drugi najbolji igrač ikada, niti je promijenio igru kao MJ ili Bird ili drugi MJ, svaka ekipa u napadu trpi zbog njega jer on cijelo vrijeme mora imati loptu u svojim rukama i jednostavno uzima talent svojim suigračima. Pogledajte si MJ-a nema ga nigdje tu i tmo ubaci koji poen i pušta suigrače da vode napad, dođe zadnja četvrtina on utrpa 20 poena zaredom i izvuče ekipu. MJ je dopuštao suigračima da iskoriste svoje talente, mogao je i on osvojiti 3 naslova pa početi napumpavati statistiku, ali je fora kod njega da mu je bila važnije pobjeda, a pobijediti možeš samo sa ekipom a ne sam (zato se podredio ekipi a ne rekordima).

  • 28.05.2018.

    suci štite jamesa ko ličkog medvjeda, pa na šta je ova nba spala kad 2 tima igraju 4 godine zaredom finale,opet ce biti isto finalei 4 god zaredom.................... to se nikad nije desilo

Komentiraj...
Vidi sve komentare