To je to što me zanima!

Kraljem Pariza na moćne šeike: Madrid Rafom plašio Francuze!

Rafa Nadalje kralj Pariza, Roland-Garros osvajao je deset puta u velebnoj karijeri i ovdje je paralela bila sasvim jasna i direktna. Navijači Reala time su dodatno motivirali svoje miljenike u bijelim dresovima...
Vidi originalni članak

Real Madrid nije dozvolio šok na svom Bernabeuu protiv moćnog PSG-a koji je pao u zadnjih deset minuta. Završilo je 3-1 u Madridu i sada Parižani moraju izvesti pravo malo čudo za tri tjedna na svom Parku prinčeva. 

VIDEO: PREOKRENULI FRANCUZE Zato su prvaci Europe! Real je sredio PSG u samo tri minute

Kako bi potaknuli svoje miljenike na što bolje izdanje na terenu, navijači Reala razvili su veliki transparent tenisača Rafaela Nadala, svog sunarodnjaka i jednog od najvećih igrača 'bijelog sporta' svih vremena.

Rafa je kralj Pariza, Roland-Garros osvajao je deset puta u velebnoj karijeri i ovdje je paralela bila sasvim jasna i direktna. Htjeli su na ovaj način pokazati 'šeicima' tko je gazda.

Vamos, Real, poručili su 'madridisti', parafrazirajući onu slavnu Nadalovu: Vamos, Rafa!

Time su poslali poruku navijačima iz Francuske kojih je na stadionu bilo preko četiri tisuće.

Očito je pomoglo, Real je uraganskom završnicom slomio jakog protivnika.

KOMENTAR Zidane i s klupe udara 'voleje': Jednim potezom uništio PSG...

Idi na 24sata

Komentari 13

  • mandrillost 15.02.2018.

    U jednom trenutku je PSG imao nekakvu premoc na sredini terena,al moram reci da je Emery promasio cijelu taktiku.Ne uvodeci Di Mariu,vadeci vani Cavanija,ostavljajuci Draxlera pa cak i Pastorea koji bi donekle dali zivost i kreaciju.Trener je ovdje najveci krivac.Nema osjecaj za zamjene.Kako moze ostaviti Mr.Greska Lo Celso skoro pa cijelu utakmicu?Isto tako nemojmo zaboraviti da je PSG zakinut za penal i opet bi utakmica isla u drugom smjeru,al kad pogledam sve i drago mi je sto je na kraju rezultat takav kakav je,jer je to odraz trenerovog neznanja! Dani Alves jedino svjetlo u momcadi PSG uz vrata PSG.Sve ostalo je bilo prosjek ili nista! Uzvrat ce takodjer biti zanimljiv,vjerujem da ce krenuti ofenzivnije ovog puta i pametnije!Nista jos nije gotovo!

  • 15.02.2018.

    Do podneva očekujem još barem 3 članka o ovoj utakmici.

  • 123gogo 15.02.2018.

    Real dobio na iskustvo, psg je imao sanse da i povede opet al eto nisu ih iskoristili, Emery tragicar utakmice. Reala ceka pakleno gostovanje u Parizu nece biti lagan posao za njih definitivno. Ovi su tukli uvjerljivo velike momcadi doma, tu im dva gola treba samo. Ali prodju li dalje mislim da do polufinala sa ovakim trenerom ne mogu

Komentiraj...
Vidi sve komentare