To je to što me zanima!

'Kraljevski' klub puni blagajnu: Četvorica igrača pred odlaskom

Velšanin Gareth Bale (31) davno je odigrao dobru utakmicu te je jasno kako se klub želi riješiti igrača s ogromnom plaćom, a pak ne daje nikakav doprinos klubu. A nije jedini na "crnoj" listi
Vidi originalni članak

Real Madrid do kraja prijelaznog roka želi prodati još četiri svoja prvotimca kako bi osigurao financijsku budućnost kluba, javlja Marca.

'Kraljevi' nakon prodaje Javija Sancheza, Oscara Rodrigueza, Achrafa Hakimija i Jamesa Rodrigueza traže gdje će utopiti Garetha Balea, Mariana Diaza, Sergija Reguilóna i Borje Mayorala kako bi prihodili oko 150 milijuna eura potrebnih za financijske planove kluba s Bernabeua.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Velšanin Gareth Bale (31) davno je odigrao dobru utakmicu te je jasno kako se klub želi riješiti igrača s ogromnom plaćom, a pak ne daje nikakav doprinos klubu. Garethu se ne žuri, želi prosjediti još sezonu jer zna da mu nijedan klub neće ponuditi ni približnu plaću kakvu ima u Realu. S druge strane, teško da će se uopće naći klub koji je zainteresiran za Balea koji je protekle dvije godine skoro pa odsutan od nogometa.

Sergio Reguilón (23) odigrao je odlično posudbu u Sevilli kojoj je osigurao četvrto mjesto u La Ligi i naslov prvaka Europske lige. Real Madrid ga cijeni na 25 do 30 milijuna eura, a zainteresirani su Man. United, Juventus, Inter i Tottenham. Sevilla nade polaže u to da ga klub iz Madrida ostavi još jednu godinu na posudbi ako sljedeće godine ode Marcelo.

Borja Mayoral (23) do neki dan bio je već na putu za Rim da potpiše za Lazio, no umiješala se Valencia i u ovom trenutku je bliži dovođenju Mayorala jer je Španjolac, već naviknut na La Ligu i ne bi imao ništa protiv ostanka u njoj. Interes je pokazao i Marseille.

Madriđani su već sve praktički dogovorili s Benficom, no Mariano Diaz (27) nije htio otići. Zidane je igraču poručio kako ne računa na njega u budućnosti te da je bolje za njega da nađe sredinu u kojoj će se nastaviti razvijati.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • NIKE 10.09.2020.

    Nije mi jasno zašto se klubovi ugovorom ne osiguraju od ovakvog tretmana igrača prema klubu. Bale je i danas igračina i ako zaželi ponajbolje je krilo na svijetu, ali čudim se za Madrid da ne razmišljaju na ovakve stvari. Prije par godina natezali su se sa Ramosom, legendom kluba, oko produljenja ugovora a sa Baleom potpisali ugovor pod nus.

  • croorc 10.09.2020.

    ovaj Bale ima dost' dobar ugovor za amaterskog igrača golfa :'D

Komentiraj...
Vidi sve komentare