Obavijesti

Sport

Komentari 3

'Kraljevski' klub puni blagajnu: Četvorica igrača pred odlaskom

'Kraljevski' klub puni blagajnu: Četvorica igrača pred odlaskom

Velšanin Gareth Bale (31) davno je odigrao dobru utakmicu te je jasno kako se klub želi riješiti igrača s ogromnom plaćom, a pak ne daje nikakav doprinos klubu. A nije jedini na "crnoj" listi

VIDEO

Real Madrid do kraja prijelaznog roka želi prodati još četiri svoja prvotimca kako bi osigurao financijsku budućnost kluba, javlja Marca.

'Kraljevi' nakon prodaje Javija Sancheza, Oscara Rodrigueza, Achrafa Hakimija i Jamesa Rodrigueza traže gdje će utopiti Garetha Balea, Mariana Diaza, Sergija Reguilóna i Borje Mayorala kako bi prihodili oko 150 milijuna eura potrebnih za financijske planove kluba s Bernabeua.

Pokretanje videa...

Santiago Bernabeu 00:53

Velšanin Gareth Bale (31) davno je odigrao dobru utakmicu te je jasno kako se klub želi riješiti igrača s ogromnom plaćom, a pak ne daje nikakav doprinos klubu. Garethu se ne žuri, želi prosjediti još sezonu jer zna da mu nijedan klub neće ponuditi ni približnu plaću kakvu ima u Realu. S druge strane, teško da će se uopće naći klub koji je zainteresiran za Balea koji je protekle dvije godine skoro pa odsutan od nogometa.

Sergio Reguilón (23) odigrao je odlično posudbu u Sevilli kojoj je osigurao četvrto mjesto u La Ligi i naslov prvaka Europske lige. Real Madrid ga cijeni na 25 do 30 milijuna eura, a zainteresirani su Man. United, Juventus, Inter i Tottenham. Sevilla nade polaže u to da ga klub iz Madrida ostavi još jednu godinu na posudbi ako sljedeće godine ode Marcelo.

Borja Mayoral (23) do neki dan bio je već na putu za Rim da potpiše za Lazio, no umiješala se Valencia i u ovom trenutku je bliži dovođenju Mayorala jer je Španjolac, već naviknut na La Ligu i ne bi imao ništa protiv ostanka u njoj. Interes je pokazao i Marseille.

La Liga Santander - Real Madrid v Villarreal

Madriđani su već sve praktički dogovorili s Benficom, no Mariano Diaz (27) nije htio otići. Zidane je igraču poručio kako ne računa na njega u budućnosti te da je bolje za njega da nađe sredinu u kojoj će se nastaviti razvijati.

REAL MADRID  v FC BARCELONA. LA LIGA 2019/2020. ROUND 26.
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu