To je to što me zanima!

Krama ili Petko? Niksi ili Kova? Pomozi Daliću da sastavi prvih 11 za utakmicu protiv Engleske!

U predvečerje Eura čini se da su jedino pozicije Livakovića i Brozovića neupitne. Dakako, i Modrićevo mjesto u prvoj postavi, ali on može igrati na dvije pozicije...
Vidi originalni članak

Garry, makni Sterlinga i Rashforda, a ni Pickford nek' ne brani! Tako je odlučilo 275.000 engleskih navijača u anketi na BBC-u i sugeriralo izborniku Garethu Southgateu da Hrvatskoj u nedjelju suprotstavi momčad: Henderson - Walker, Maguire, Stones, Shaw - Foden, Rice, Mount - Sancho, Graelish; Kane.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ima Southgate dovoljno izbora, ali i ne puno veće (ugodne) brige i dvojbe nego Zlatko Dalić. "Vatreni" u Rovinju slažu završnu taktiku za Euro, a dvije pripremne utakmice, dojma smo, nisu ponudile puno odgovora na pitanje koji je idealni sastav za otvaranje EP-a.

U navijačkim je krugovima, kao i uvijek, dosta polemika kojih je to hrvatskih udarnih 11. I premda Dalić tvrdi da ih zna, činjenica je i da na treninzima uigrava razne varijante. Pa da vidimo kako biste vi to složili!

Izaberite prvih 11 s kojima biste krenuli u nedjeljni boj na Wembleyu! Uzeli smo u obzir da je Dalićeva formacija 4-2-3-1, da nedovoljno oporavljenog Lovrena neće biti, te da je pozicija Livakovića neupitna. Za sve ostale pozicije... dobro promislite i glasujte!

 

Idi na 24sata

Komentari 213

  • Dennisss 14.06.2021.

    4231                     LivakovićVrsaljko Lovren Ćaleta Car Gvardiol                 Modrić     KovačićBrekalo          Kramarić          Perišić                         Petković

  • PredragKišurek 12.06.2021.

    Pojma nemam svi osim Modrića Livija sigurni ostali su antravi neigeaju dobro za repku.Napad nepostoji teško teško moždaprođemo prvi krug dalje sumljam.Bože daj da griješim ali repka nije ni blizu od prije ne uljeva sigurnost za nešto veliko.

  • Individua 10.06.2021.

    bas me zanima tko ce se boriti za prco mjesto u skupini koje vodi na Por/ger/fra.. a drugo na svede i neke tamo istocne jadnike..

Komentiraj...
Vidi sve komentare