To je to što me zanima!

Dobio je Dalićevu poštedu, za Hoffenheim ušao u igru i zabio

Andrej Kramarić, koji će propustiti utakmice protiv Portugala i Španjolske, ušao je s klupe i zabio za Hoffenheim. Izbornik Dalić objasnio je da se tako dogovorio s igračem i da nema nikakvih problema
Vidi originalni članak

Andrej Kramarić zabio je u pobjedi Hoffenheima protiv Freiburga (3-1) treći gol na utakmici. Duboko u sudačkoj nadoknadi, otrčao je kontru i pogodio u praznu mrežu. 

HNS je nedavno na službenoj stranici objavio kako će Kramarić zbog ozljede propustiti utakmice protiv Portugala i Španjolske. Ali nema drame. Andrej nije na sto posto, objasnio je svoju situaciju izborniku i ovaj je to prihvatio.

Protiv Freiburga je bio na klupi, a ušao je jer se ozlijedio Nuhu Kasim.

- Andrej mi je rekao da nije spreman, da mu fali treninga i da će biti na klupi protiv Freiburga jer klub nema dovoljno igrača. Rekao mi je i da možda uđe ako to bude potrebno. Nije sto posto spreman, trebaju mu treninzi u klubu, jer nije to isto kao u reprezentaciji pa smo zaključili da je bolje da ostane s klubom - razriješio je stvar izbornik Zlatko Dalić, prenose Sportske novosti.

Wolfsburg je u prvom kolu slavio na svom terenu protiv Schalkea s 2-1, a onda su u drugom kolu na krilima odlično raspoloženog Brekala svadali Leverkusen u gostima s visokih 3-1. Utakmica je započela vrlo loše za Wolfsburg koji je dobio gol već u 24. minuti kada je Bailey pogodio za vodstvo domaćina, ali onda je na scenu stupio Brekalo.

Najprije se on u 36. minuti sjurio po lijevoj strani, a onda dodao loptu za Gerhardta koji iz mrtvog kuta, gotovo pa nemoguće situacije, pogađa za poravnanje rezultata. S tih 1-1 se otišlo na odmor, a onda su 'vukovi' već u 55. minuti došli do potpunog preokreta zahvaljujući golu Weghorsta. Samo pet minuta nakon tog gola, Josip Brekalo je u maniri pravog veznjaka savršeno proigrao Renata Steffana koji izbija sam na protivničkog golmana i mirno pogađa za konačnih 3-1.

VRATIO SE VUKOJEVIĆ Vatreni bez Rebića i Kramarića protiv Portugalaca i Španjolaca

Zahvaljujući ovim pobjedama, Brekalov Wolfsburg izbio je na prvo mjesto Bundeslige sa šest bodova, ali uz utakmicu više od Bayerna i Herthe koji imaju po tri boda dok se Kramarićev Hoffenheim trenutno nalazi na desetom mjestu.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • neki tamo lik 01.09.2018.

    Treba dati sad šansu drugim igračima, srebrni iz Rusije nisu 100% spremni, kasnije su svi počeli s pripremama, još vuku neke ozljede. Nikad nije bilo bolje vrijeme za nove, svježe igrače koji će dati sve od sebe da se dokažu.

  • deeb 01.09.2018.

    Nije mi uopće jasno zbog čega Dalić daje nekima neke poštede i sa njima se nešto dogovara???Pa najbolje da uopće ni ne idemo na taj kup nacija kad nam fali skoro pola standardnih igrača!!!Ako španjolci mogu pozvat najače igrače sa kojima trenutno raspolažu i ti isti igrači igraju u najačim ligama i klubovima te im nije teško???Pa se pitam šta ovi naši sad glume???Meni se čini da ponovo pre visoko letimo i da će nam se jako brzo odbit od glavu ovako nonšarlantno ponašanje prema reprezentaciji koja to nije zaslužila!!!Kakve božje poštede i dogovori???Igra se za Hrvatsku tj svetinju!Nemogu vjerovat!!!Španjolska u najjačoj postavi a ovi naši fantaziraju???

  • davidalaba 01.09.2018.

    Jedina greška Dalića što nije Brekala poveo na svjetsko mogao je puno više dati od Pjace

Komentiraj...
Vidi sve komentare