To je to što me zanima!

Krama, nije drama: Osam dana nije trenirao, ali sad je sve OK

Zbog velikog hematoma u predjelu lože i gluteusa te nemogućnusti pokretanja tijela Andrej nije trenirao čak osam dana. Bilo je pitanje hoće li uopće putovati kod Borussije Dortmund
Vidi originalni članak

Andrej Kramarić bio je na klupi protiv Borussije Dortmund, no ne jer je trener nezadovoljan njegovim angažmanom. Naprotiv, oko Andreja se odvijala prama drama hoće li biti i na klupi.

Naime, zbog velikog hematoma u predjelu lože i gluteusa te nemogućnusti pokretanja tijela Andrej nije trenirao čak osam dana. Bilo je veliko pitanje hoće li uopće i putovati u Dortmund. Andrej se nadao i priželjkivao da će se oporaviti, no nije išlo. Na dan utakmice još je osjetio bolove, pa trener nije želio riskirati. 

Uostalom, tu je i klauzula s Leicesterom u slučaju teže ozljede... Kramarić je bio na klupi i možda je i mogao pomoći, no Hoffenheim je do 80. minute vodio 1-0 i imao igrača manje. Stoga, nije bilo potrebno riskirati. Na žalost po Hoffenheim, u posljednjih 10 minuta primili su tri gola....

Idi na 24sata

Komentari 13

  • bbbdado 29.02.2016.

    Andrej , a kaj misliš da si još samo malo ostao u Dinamu ? Tebe nitko nije potjerao , sam si otišao

  • Robert Dani 29.02.2016.

    Mali je pravi igrač, ali ga baš neće ni sreća. Ovaj crveni je ipak pamet bila u pitanju. Samo naprijed Krama, doći će tvojih 5 minuta!

  • strmi007 29.02.2016.

    logički

Komentiraj...
Vidi sve komentare