To je to što me zanima!

Krama prvi Hrvat s naslovom u Engleskoj: Dolazim po medalju

Još sam početkom sezone govorio kako u ovoj momčadi vidim golem potencijal i kako je Ranieri uveo organizaciju i taktiku. A nigdje nije atmosfera kao u Leicesteru, kaže Kramarić
Vidi originalni članak

Uh, gledao sam utakmicu Chelseaja i Tottenhama, stvarno već dugo nisam gledao takav dvoboj. I stvarno sada nemam riječi. Mogu samo reći da sam izuzetno ponosan na ove dečke, svoje suigrače, ali i ponosan što sam ove sezone bio dio tog Leicestera, rekao je u ekskluzivnom razgovoru za Goal Andrej Kramarić.

Hrvatski reprezentativac drugi dio sezone igra na posudbi u Hoffenheimu, no i dalje je pod ugovorom s Leicesterom u kojem je ove sezone odigrao 22 minute u dvije prvenstvene utakmice. I prije odlaska u Hoffenheim Andrej je bio svjestan da će se teško izboriti za priliku pokraj Vardyja i ekipe koji su zabijali kao na traci.

- Otići ću na zadnju utakmicu Premier lige u kojoj moj Leicester gostuje kod Chelseaja u Londonu. Iskreno, sada ne znam kakva me tamo očekuje procedura, ali vjerujem da ću i ja dobiti svoju medalju. No, prije svega želim čestitati svim dečkima, a onda s njima i proslaviti ovaj uspjeh. I dalje se osjećam kao dio te momčadi, ipak sam s tim igračima proveo dobar dio sezone - priča Kramarić.

Bivši napadač Dinama i Rijeke također je vlasnik jednog povijesnog dosega, prvi je Hrvat s naslovom prvaka Engleske.

- Ne mogu vam ni opisati kako tu ugodno zvuči. A za mene je to i fascinantan podatak. Što reći? Ponosan sam i na sebe, ali i na cijelu momčad. Velik je ovo uspjeh za takav klub.

Kao što to mnogi tvrde, temelj uspjeha ove fantastične momčadi je sjajna atmosfera na svim pozicijama u klubu. Potvrdio je to i Kramarić.

- Vjerujte, nigdje nisam osjetio takvu atmosferu kao u Leicesteru. Svi su tijekom cijele sezone bili jedno. Od igrača, preko stručnog stožera i navijača, sve do čistačica ili vlasnika kluba. Osobno nikad nisam osjetio takvu atmosferu, a pitanje je može li koji klub ponoviti takvo raspoloženje unutar svlačionice. I hoće li se više ikada nešto takvo i ponoviti - dodao je Kramarić.

A kada je postao svjestan da bi Leicester mogao do naslova te je li mu žao što nije odabrao Chelsea umjesto Leicestera pročitajte na Goalu.

Idi na 24sata

Komentari 61

  • gladijator 03.05.2016.

    Mene bi bilo sram da moram ići po medalju koju nisam ni zaslužio.

  • gjcezar 03.05.2016.

    Mozete vi pricati kaj hocete, ali Kramaric je jedan od najzasluznijih za naslov! Da on nije prihvatio odlazak u Hoffenhaim najvjerojatnije bi njegova nezadovoljnost statusom utjecala na svlacionicu, pa ne bi imali ovakvu povezanost unutar momcadi i usvojili naslov.

  • Pukovnik10 03.05.2016.

    Kramariću ne sramoti ni sebe ni nas.

Komentiraj...
Vidi sve komentare