To je to što me zanima!

Kramarić je ostao bez trenera: Huub Stevens podnio ostavku

Nismo očekivali ovakav rasplet situacije. Bili smo iznenađeni potezom Huuba Stevensa koji je podnio ostavku na mjesto trenera, rekao je direktor komunikacija Christian Frommert
Vidi originalni članak

Nizozemski nogometni stručnjak Huub Stevens (62) napustio je kormilo njemačkog bundesligaša TSG 1899 Hoffenheima nakon serije loših rezultata.

Hoffenheim je u zadnja četiri kola osvojio samo jedan bod, a u posljednjih 13 kola upisao samo jednu pobjedu i trenutačno se nalazi u zoni ispadanja.

- Nismo očekivali ovakav rasplet situacije. Bili smo iznenađeni njegovim potezom - kazao je direktor komunikacija Christian Frommert.

Stevens je Hoffenheim, u čije redove je ove zime na posudbu iz Leicester Cityja stigao hrvatski nogometaš Andrej Kramarić, preuzeo u listopadu prošle godine. Pod njegovim vodstvom momčad je u deset utakmica upisala samo jednu pobjedu i osvojila ukupno osam bodova.

Do izbora novog trenera momčad će voditi pomoćni trener Alfred Schreuder. Nakon 20 kola Hoffenheim se nalazi na 17. mjestu sa 14 bodova, pet manje od mjesta koje vodi u dodatne kvalifikacije i sedam bodova manje od zone spasa. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Liiivno 10.02.2016.

    haa pa cuj

  • strmi007 10.02.2016.

    događa se

  • delboy44 10.02.2016.

    kad pisete clanak i informirate javnost...onda napisite zasto je podnio ostavku. a ne ovako polovicno. covjek je radi srcanih problema podnio ostavku.

Komentiraj...
Vidi sve komentare