To je to što me zanima!

Kramarić je zabio počasni gol, Leicester City ispao iz FA kupa

Aston Villa pobijedila je Leicester City u osmini finala FA kupa i tako "lisicama" ubila nadu da će vidjeti Europu sljedeće sezone. Kramarić je zabio u nadoknadi
Vidi originalni članak

Andrej Kramarić ponovno je zabio za Leicester City. Koji je ponovno izgubio. I to ponovno jednakim rezultatom, 2-1. Ponovno u gostima.

Ovaj put hrvatski je reprezentativac spašavao čast "lisica" na gostovanju kod Aston Ville u osmini finala FA kupa. I Leicester je bio većim dijelom utakmice blizu dobrog rezultata protiv još jednog davljenika Premiershipa, ali nije uspio napraviti novi pozitivan rezultat nakon iznenađenja kod Tottenhama prije tri tjedna.

Još se jednom pokazalo da Krama neće tako lako dobiti penal. U 29. minuti Ron Vlaar odgurnio ga je s leđa, ali Mark Clattenburg odmahnuo je rukom.

Aston Villa je u drugom dijelu digla ritam i imala nekoliko šansi, potom i zabila u 58. minuti. Vlaar je bio asisent, a Bacuna strijelac prvijenca ove sezone. Andrej je 14 minuta prije kraja gađao glavom, udarac mu je otišao pokraj gola.

Stigla je i uzbudljiva završnica u kojoj su pala dva gola. Prvo je Sinclair istekom 90. minute postavio 2-0 na dodavanje Bentekea, a Kramarić je u nadoknadi pokazao sjajno snalaženje glavom i na ubačaj Schluppa pogodio prvi kut za 2-1.

Bilo je prekasno za povratak, ali i ovaj će gol podići samopouzdanje Kramariću čiji će golovi Leicesteru biti itekako potrebniji u borbi za ostanak u Premiershipu.

FA kup, osmina finala

  • Aston Villa - Leicester City 2-1 (Bacuna 68', Sinclair 89' / Kramarić 90+3')
Idi na 24sata

Komentari 35

  • scak 16.02.2015.

    Tako je Krama, samo ti trpaj :)

  • sarma123 16.02.2015.

    Steta sto su primili onaj bezvezni gol pred kraj utakmice u 90'. Jedva je uslo nekako pored obrambenog i nespretnog golmana.

  • El Tractor 16.02.2015.

    Dobar je Kramarić, lagano začepljuje usta svim kritičarima kojih je bilo puno i previše!

Komentiraj...
Vidi sve komentare