Obavijesti

Sport

Komentari 35

Kramarić je zabio počasni gol, Leicester City ispao iz FA kupa

Kramarić je zabio počasni gol, Leicester City ispao iz FA kupa
4

Aston Villa pobijedila je Leicester City u osmini finala FA kupa i tako "lisicama" ubila nadu da će vidjeti Europu sljedeće sezone. Kramarić je zabio u nadoknadi

VIDEO

Andrej Kramarić ponovno je zabio za Leicester City. Koji je ponovno izgubio. I to ponovno jednakim rezultatom, 2-1. Ponovno u gostima.

Ovaj put hrvatski je reprezentativac spašavao čast "lisica" na gostovanju kod Aston Ville u osmini finala FA kupa. I Leicester je bio većim dijelom utakmice blizu dobrog rezultata protiv još jednog davljenika Premiershipa, ali nije uspio napraviti novi pozitivan rezultat nakon iznenađenja kod Tottenhama prije tri tjedna.

Još se jednom pokazalo da Krama neće tako lako dobiti penal. U 29. minuti Ron Vlaar odgurnio ga je s leđa, ali Mark Clattenburg odmahnuo je rukom.

Aston Villa je u drugom dijelu digla ritam i imala nekoliko šansi, potom i zabila u 58. minuti. Vlaar je bio asisent, a Bacuna strijelac prvijenca ove sezone. Andrej je 14 minuta prije kraja gađao glavom, udarac mu je otišao pokraj gola.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Stigla je i uzbudljiva završnica u kojoj su pala dva gola. Prvo je Sinclair istekom 90. minute postavio 2-0 na dodavanje Bentekea, a Kramarić je u nadoknadi pokazao sjajno snalaženje glavom i na ubačaj Schluppa pogodio prvi kut za 2-1.

Bilo je prekasno za povratak, ali i ovaj će gol podići samopouzdanje Kramariću čiji će golovi Leicesteru biti itekako potrebniji u borbi za ostanak u Premiershipu.

FA kup, osmina finala

  • Aston Villa - Leicester City 2-1 (Bacuna 68', Sinclair 89' / Kramarić 90+3')
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 35
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu