To je to što me zanima!

Kramarić kao Eduardo: Gol mi puno znači za samopouzdanje

Leicester je izgubio od Arsenala, ali će Andrej Kramarić zauvijek pamtiti svoj prvi gol u Engleskoj. Zabio je na istom mjestu gdje se Dudú upisao u povijesne knjige
Vidi originalni članak

Bila je to jedna od onih večeri koje će se pamtiti u hrvatskom nogometu. Andrej Kramarić sinoć je zabio prvi gol na Otoku otkako je u milijunskom transferu stigao iz Rijeke, i to na Emiratesu, mjestu gdje je Eduardo da Silva u dresu Dinama zabio prvi europski gol na tom stadionu prije osam i pol godina.

Leicester je, istina, tijesno izgubio od Arsenala 2-1 i ostat će na posljednjem mjestu premijerligaške ljestvice, ali broj 40 "lisica" na sjajan je način odgovorio treneru Nigelu Pearsonu za prvo uvrštavanje u početnih 11 Leicestera.

- Naravno da ovo puno znači za mene i moje samopouzdanje. Tek sam nekoliko tjedana ovdje... Ovo je malen, ali i velik korak za mene - rekao je Andrej nakon utakmice.

Briljantno je Krama potegao u 61. minuti i "rasparao" mrežu "topnika". Bio mu je to prvi gol nakon onog Standardu u Europskoj ligi još 27. studenog.

- Tužan zbog poraza, ali sretan zbog prvog gola u Premier ligi! - dodao je Andrej na Facebooku .

Idi na 24sata

Komentari 23

  • strmi007 11.02.2015.

    Ali na kraju ispada iz lige

  • Glasaj za HSP1861 11.02.2015.

    Prvi gol je naj gore zabiti.

  • tejmatebra 11.02.2015.

    moram krami malo "ukrast show " i reć kako gledam ovaj video di su dobri stari dudu i etto prodali školu tada jednom od zvučnijih arsenala u zadnjih 20ak godina... i vidim jožu na klupi, agića i ekipu, 3000 boysa glasnijih od 45 000 engleza i jednostavno se ježim ko zadnja tetkica. di su nestala ta vremena i šta ste nam od nogometa napravili?! sve radi 2 il 3 probisvijeta s vrha koje ne zanima ništa drugo nego pare

Komentiraj...
Vidi sve komentare