To je to što me zanima!

Kramarić: "Ne spavam dobro, ovo je najteža životna odluka"

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Sigurno je da će Andrej Kramarić napustiti Rijeku, ali još uvijek nije siguran gdje će nastaviti karijeru nakon jeseni iz snova. Nosila ga je pozivitna energija na Kantridi
Vidi originalni članak

Rijeka je najljepša priča nogometne godine u Hrvatskoj, a u glavnoj ulozi u svim uspjesima bio je Andrej Kramarić. U izboru tportala u anketi kapetana svih hrvatskih prvoligaša Kramarić je proglašen nogometašem godine

- Najljepše je kad te najboljim proglase tvoji kolege s terena - rekao je Kramarić, koji se pridružio Niki Kranjčaru, Eduardu da Silvi, Luki Modriću, Mariju Mandžukiću i Sammiru, dosadašnjim dobitnicima ove nagrade. 

- Ovo je za mene bila jesen iz snova. Na Kantridi sam osjetio veliku pozitivnu energiju i odigrao najbolju polusezonu u svojoj karijeri. 

Potpuno je drugačija slika na maksimirskom stadionu, gdje je Kramarić napravio prve korake. Dok njegova Rijeka uživa u odličnoj atmosferi, Dinamo je jesenski naslov proslavio pred 710 gledatelja

- Žao mi je zbog toga, Dinamo je oduvijek bio moj klub. Volio bih da je u Maksimiru bolja atmosfera, ni igračima nije lako igrati u takvom ambijentu - objasnio je Kramarić, koji će uskoro pronaći svoj novi klub. 

- Moj odlazak se bliži, ovo je najteža životna odluka. Posljednjih tjedana je zbog toga bilo i neprospavanih noći. Svjestan sam kakvi me klubovi traže, svjestan sam i konkurencije koja bi me dočekala u budućem klubu. Dobro ću odvagati sve ponude, bistre glave odlučiti što dalje - zaključio je napadač Rijeke. 

Kramarić je sam zabio 21 gol, više od Slavena Belupa (18), Istre 1961 (19), Osijeka (18) i Zadra (18), a blizu su mu i Split (22) i Zagreb (25). Ako ne zaigra u proljetnom dijelu prvenstva, na ljestvici strijelaca mogli bi ga dostići Duje Čop (12) i Dejan Radonjić (10), jedini dvoznamenkasti strijelci osim njega. 

Idi na 24sata

Komentari 59

  • tomislav21 18.12.2014.

    Sevilla

  • 17.12.2014.

    kako god da se odlučiš mi smo uz tebe

  • tomicalomica 17.12.2014.

    Cisto sumnjam da ce ga preskocit na ljestvici Cop ili Radonjic.. Sto se Andreja tice, Borussia D ko stvorena za njega, ili neki Engleski klub, moze i primera ali ne u top 3 kluba ..prevelika su ocekivanja a grijat klupu u Juveu ili Milanu to nikako.

Komentiraj...
Vidi sve komentare