To je to što me zanima!

Kramarić: Zdrav sam, a hoću li igrati ili ne, ne odlučujem ja...

Rujevica je baš specifična, travnjak je sklizak i brz pa bi nam to trebala biti određena prednost jer se tu puno teže braniti, kaže Filip Bradarić koji dobro poznaje travnjak na kojem dočekujemo Finsku
Vidi originalni članak

Hrvatska nogometna reprezentacija danas je odradila i prvi trening na pomoćnom terenu Rujevice prije kojeg su za javnost pričali Andrej Kramarić i Filip Bradarić.

- Uvijek je gušt biti u reprezentaciji, a meni povratak u Rijeku budi i neke lijepe uspomene. Tu sam proveo najljepše dane karijere, vjerujem da ću jednako uspješan biti i ovih dana. Svi očekujemo dvije pobjede, ali najvažnije je da se plasiramo u Rusiju. Ne smijemo preskakati korake, prvo razmišljamo o Finskoj, dosta se reprezentacija namučilo s njima, vjerujem da nećemo i mi - rekao je Andrej Kramarić pa nastavio:

- Moramo biti motivirani i koncentrirani, sve je u našim rukama. Još ako nas posluži sreća i rano zabijemo gol, sve će biti puno lakše. Imamo dosta problema s ozljedama, no one su dio nogometa. Sreća da imamo toliko velikih talenata i pravih igrača, da mnogi u svakom trenutku mogu uskočiti u prvi plan i biti na terenu.

- Vjerujem da ćemo dohvatiti Rusiju. Da ne vjerujem, ne bih ni bio ovdje. Ja sam uvijek spreman, konačno sam zdrav, sve je kako treba. Zadovoljan sam svojim igrama u Njemačkoj, svi znaju što znam i mogu, meni je uvijek zadovoljstvo igrati za Hrvatsku. Naravno da bih stalno volio biti na terenu, ali o tome ne odlučujem ja. Puno je igrača tu na rubu prvog sastava, vjerujem da ću dobiti prigodu, ali najvažnije je da mi budemo pravi i odemo na Svjetsko prvenstvo - završio je Kramarić.

Riječ je dobio Filip Bradarić.

- Prvi smo u skupini, ali očekuje nas jako teška utakmica s Finskom. Drago mi je što igramo na Rujevici koja je već postala moj pravi dom. Teren je u dobrom stanju, bit će jako brz, a to nama odgovara. Nema razloga da se ne posložimo kako znamo pa pobijedimo tu utakmicu. O Ukrajini ćemo tek nakon Finske, nećemo preskakati utakmice - rekao je Bradarić pa još malo opisao travnjak na Rujevici:

- Mi u Rijeci navikli smo na taj teren, baš je nekako specifičan. Dosta je klisko i brzo, igračima koji dođu prvi put trebat će dan-dva da se naviknu na njega. Meni je odličan, lopta ide brzo, sve je nekako europski. Vjerujem da nam je to prednost protiv Finske, tu se nekako teže braniti u odnosu na travnjak u Maksimiru. Naravno da bih volio zaigrati. Najbitnije je da sam zdrav i u dobroj formi, a o ostalom će odlučiti izbornik.

Idi na 24sata

Komentari 63

  • Arzancanin 03.10.2017.

    Ko ne navija u najtežim trenucima za našu reprezentaciju, je za mene srbin i neprijatelji Hrvatske i gotovo 🇭🇷🇭🇷🇭🇷✌️✌️✌️!! Torcida i BBB žele srušiti Mamića i HNS😂!! Da ga vi vodite jel?!? Pa vi bi vodili našu reprezentaciju i HNS u najcrno razdoblje ikad😂😂😂!!! Ja volim Hrvatsku ovu Reprezentaciju i nije me briga za Mamića ili Šukera nego za moju Reprezentaciju🇭🇷🇭🇷🇭🇷✌️✌️✌️!! Svi školovani ljudi stopirajte više ovaj terorizam za navijačke strane. Dišemo opet kao jedna i maknimo ove Primitivce iz naši stadiona i društva🇭🇷🇭🇷🇭🇷✌️✌️✌️

  • Jacky71 03.10.2017.

    Ma tv operator ce to sve dobro posloziti a nedaj boze da krene po zlu on zna uvjek u pravom trenutku povuci pravi potez..jednostavno covjek je talent u svom poslu.hvala bogu koji nam ga poslao..on je jednostavno nasa prednost u ove dvije tekme..uhhh..

  • 03.10.2017.

    Svi osim Luke i Vide igrate preko *gnjurca...čipke....

Komentiraj...
Vidi sve komentare