Obavijesti

Sport

Komentari 63

Kramarić: Zdrav sam, a hoću li igrati ili ne, ne odlučujem ja...

Kramarić: Zdrav sam, a hoću li igrati ili ne, ne odlučujem ja...
1

Rujevica je baš specifična, travnjak je sklizak i brz pa bi nam to trebala biti određena prednost jer se tu puno teže braniti, kaže Filip Bradarić koji dobro poznaje travnjak na kojem dočekujemo Finsku

VIDEO

Hrvatska nogometna reprezentacija danas je odradila i prvi trening na pomoćnom terenu Rujevice prije kojeg su za javnost pričali Andrej Kramarić i Filip Bradarić.

- Uvijek je gušt biti u reprezentaciji, a meni povratak u Rijeku budi i neke lijepe uspomene. Tu sam proveo najljepše dane karijere, vjerujem da ću jednako uspješan biti i ovih dana. Svi očekujemo dvije pobjede, ali najvažnije je da se plasiramo u Rusiju. Ne smijemo preskakati korake, prvo razmišljamo o Finskoj, dosta se reprezentacija namučilo s njima, vjerujem da nećemo i mi - rekao je Andrej Kramarić pa nastavio:

- Moramo biti motivirani i koncentrirani, sve je u našim rukama. Još ako nas posluži sreća i rano zabijemo gol, sve će biti puno lakše. Imamo dosta problema s ozljedama, no one su dio nogometa. Sreća da imamo toliko velikih talenata i pravih igrača, da mnogi u svakom trenutku mogu uskočiti u prvi plan i biti na terenu.

- Vjerujem da ćemo dohvatiti Rusiju. Da ne vjerujem, ne bih ni bio ovdje. Ja sam uvijek spreman, konačno sam zdrav, sve je kako treba. Zadovoljan sam svojim igrama u Njemačkoj, svi znaju što znam i mogu, meni je uvijek zadovoljstvo igrati za Hrvatsku. Naravno da bih stalno volio biti na terenu, ali o tome ne odlučujem ja. Puno je igrača tu na rubu prvog sastava, vjerujem da ću dobiti prigodu, ali najvažnije je da mi budemo pravi i odemo na Svjetsko prvenstvo - završio je Kramarić.

Riječ je dobio Filip Bradarić.

- Prvi smo u skupini, ali očekuje nas jako teška utakmica s Finskom. Drago mi je što igramo na Rujevici koja je već postala moj pravi dom. Teren je u dobrom stanju, bit će jako brz, a to nama odgovara. Nema razloga da se ne posložimo kako znamo pa pobijedimo tu utakmicu. O Ukrajini ćemo tek nakon Finske, nećemo preskakati utakmice - rekao je Bradarić pa još malo opisao travnjak na Rujevici:

- Mi u Rijeci navikli smo na taj teren, baš je nekako specifičan. Dosta je klisko i brzo, igračima koji dođu prvi put trebat će dan-dva da se naviknu na njega. Meni je odličan, lopta ide brzo, sve je nekako europski. Vjerujem da nam je to prednost protiv Finske, tu se nekako teže braniti u odnosu na travnjak u Maksimiru. Naravno da bih volio zaigrati. Najbitnije je da sam zdrav i u dobroj formi, a o ostalom će odlučiti izbornik.

Hrvatska nogometna reprezentacija odradila je u utorak prvi trening na igralištu u sklopu kampa stadiona NK Rijeka. Filip Bradarić: Drago mi je da smo na Rujevici, teren je u dobrom stanju i vjerujem da će nas navijači nositi do pobjede. Bila bi mi čast zaigrati na Rujevici.

Posted by NK Rijeka on 3. listopada 2017
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 63
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe