To je to što me zanima!

Kranjčar: Jednog dana ću htjeti otići u veći klub

Vrlo sam zadovoljan svojom formom i statusom kod Harryja Redknappa. Ali svaki igrač sanja da zaigra za neki veliki klub, rekao je Kranjčar
Vidi originalni članak

Hrvatski reprezenativac Niko Kranjčar rekao je u razgovoru za Vitalfootball da je vrlo sretan u Portsmouthu, ali da je njegova budućnost ipak vezana uz neki veći klub.
- Vrlo sam zadovoljan svojom formom i statusom kod Harryja Redknappa. Ali svaki igrač sanja da zaigra za neki zaista veliki klub s velikom tradicijom - rekao je Krunchie i dodao:
- Svaki nogometaš želi zaigrati u Ligi prvaka i osvajati trofeje. U ovom trenutku Portsmouth ima perspektivu. Zasad sam ovdje, ali ne odbacujem mogućnost selidbe u neki veći klub jednog dana.
Niko je stigao na Fratton Park 2006. iz Hajduka i potpisao četverogodišnji ugovor s Portsmouthom. Prošle sezone uglavnom nije igrao, ali ove je standardan u Pompeyjevu sastavu i pruža dobre partije. 
Menadžer Harry Redknapp je u zimskom prijelaznom roku dobro trgovao. Doveo je Čeha Milana Baroša, Luciena Aubeya, Lassanu Diarru i Jermainea Defoea.
- Zadovoljan sam snagom momčadi i igračima koji su došli. Svaki nogometaš se bolje osjeća kad je u okruženju dobrih igrača. Imamo nogometaše koj su osvojili Ligu prvaka i mnogo reprezentativaca.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • triff 14.02.2008.

    ajde kranjcaru ne seri nemas kvalitetu za velike klubove

  • marbod22 14.02.2008.

    jednog dana cu smanjit sa 6 na 4 krafni dnevno...;)

  • Inkoba 14.02.2008.

    jednog dana cu pobjediti Lotto

Komentiraj...
Vidi sve komentare