To je to što me zanima!

Kranjčar: Nikad se neću vratiti u Dinamo, a HNL ne pratim...

Žao mi je da je tatin boravak u Dinamu tako kratko trajao, ali presretan sam što ih je uveo u Ligu prvaka, rekao je Niko Kranjčar za Večernji list te odbacio mogućnost povratka na Maksimir
Vidi originalni članak

Niko Kranjčar ovog je tjedna predstavljen kao službeni ambasador EP-a do 17 godina koje se u svibnju igra u Hrvatskoj. Iako neće biti u Hrvatskoj cijelo vrijeme, Niko je u dogovoru s Rangersima prihvatio izazov i u svijetu će promovirati ovo veliko natjecanje.

Oporavlja se nakon teške ozljede, a dolaskom u Hrvatsku teško može izbjeći pitanja o povratku u voljeni klub.

- Bih li se vratio u Dinamo? Kao igrač, ne! A kako ne namjeravam biti ni trener, opet ne - rekao je Niko u razgovoru za Večernji list.

O utrci Rijeke i Dinama za naslov ne zna puno.

- Ne pratim HNL.

Iako ne gleda neizvjesnu utrku u domaćem prvenstvu, bio je presretan kada je otac Cico prošle godine stigao na Maksimir.

- Oduvijek sam navijač Dinama, isto kao i on, i teško mu je bilo odbiti taj poziv. Žao mi je da je tako kratko trajalo, ali presretan sam što ih je uveo u Ligu prvaka - dodao je Niko za VL.

Što misli o igrama reprezentacije, kakvi su mu planovi za nastavak karijere te što očekuje od utakmice s Ukrajinom pročitajte na stranicama Večernjeg lista.

Idi na 24sata

Komentari 161

  • Josip Joe Milovich 09.03.2017.

    Najveći talent na ovim prostorima odkad ja pratim nogomet. Nažalost, negdje je zapelo.

  • Prstupak 08.03.2017.

    Debeloga ne zanima Hnl ali bi bez problema, srama i forme veselo zaigrao za reprezentaciju da je slučajno tata preuzme. Taj je u stanju besramno šetati po terenu ali srećom nitko ga osim tate neće zvati pa zato i kmeči. Šta ne ode u hajdug love ima dovoljno??

  • alcapone123 07.03.2017.

    A šta bi u takvom usranom Dinamu??

Komentiraj...
Vidi sve komentare