To je to što me zanima!

Kranjčar ozljedio aduktor i propušta iduću utakmicu

Hrvatski reprezentativac neće igrati u ogledu svoga Portsmoutha i Swansae u 4. kolu FA Cupa zbog ozljede o kojoj Tony Adams nije želio pričati
Vidi originalni članak

Niko Kranjčar zbog ozljede neće igrati u idućoj našoj utakmici, ogledu protiv Swanseae, objavio je na konferenciji za novinare u petak trener Portsmoutha Tony Adams.
- Ne mogu govoriti o vrsti ozljede, to nije moje zaduženje, samo mogu reći da neko vrijeme neće igrati - šturo kaže Adams.
Na službenim stranicama Portsmoutha stoji kako je riječ o ozljedi prepone. Kako naglašavaju, Niko sigurno neće igrati u utakmici 4. kola FA Cupa. No najava trenera Adamsa o izbivanju koje će trajati "neko vrijeme" ipak ostavlja prostora za zabrinutost.
- Niki je puknuo aduktor desne noge u duljini od četiri centimetra. Tako je pokazao današnji pregled magnetskom rezonancom - objasnio je liječnik hrvatske reprezentacije dr. Boris Nemec za službenu stranicu HNS-a.
Kranjčar se ozljedio u završnici utakmice protiv Tottenhama. U jednom trenutku Niko je osjetio jako zatezanje u desnoj nozi.
- Ovakve ozljede zahtjevaju nekoliko tjedana stanke. Razgovarao sam s Nikom i rekao mi je da ozljeda ne bi trebala biti ozbiljnije prirode - kaže dr. Nemec, koji dodaje i kako je Niko već počeo s procesom fizikalne terapije.
Hrvatska će gostovati 11. veljače u Bukureštu i u stožeru se nadaju da će moći računati na veznjaka Portsmoutha. Do prve akcije Bilićeve družine u ovoj godini preostalo je još dvadesetak dana, Niko bi do tada već trebao ponovno biti u pogonu.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare