To je to što me zanima!

Kranjčar: Utakmica protiv Stokea neće biti lijepa...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Niko Kranjčar sljedeće godine vidi Tottenham u Ligi prvaka, no prije treba osigurati mjesto među četiri momčadi. Imaju ambicije i u FA kupu...
Vidi originalni članak

Hrvatski nogometni reprezentativac Niko Kranjčar smatra da je utakmica njegovog Tottenhama protiv Blackburna prošle subote bila idealna priprema za sljedeći ogled protiv Stokea. Tottenham je svladao Blakcburn na White Hart Laneu s 3-1 i zadržao četvrto mjesto na ljestvici, koje na kraju sezone vodi u kvalifikacije za Ligu prvaka, što im je i najveći cilj za sljedeću sezonu. No, Spursi imaju ambicije i u FA Cupu, kojeg je Kranjčar, zajedno s trenerom Harryjem Redknappom, osvojio prije dvije sezone, kada su obojica bili u Portsmouthu. Tottenham će na svom stadionu igrati ponovljenu utakmicu četvrtfinala protiv Fulhama, nakon što je prvi dvoboj na Cravane Cottageu završio s 0-0.
- Protiv Blackburna smo imali tešku utakmicu. Znali smo što od njih možemo očekivati - slanje dugih lopti iz obrane u napad, te oslanjanje na slobodne udarce, prekide... Mi smo u tom dvoboju dobro odradili svoje obrambene zadaće, a u napadu smo im stalno stvarali probleme - kaže Kranjčar u intervjuu za Tottenham Journal 24.
Sljedećeg vikenda Kranjčar i suigrači gostuju kod Stokea u 31. kolu Premiershipa.
- Protiv Stokea je teško igrati na njihovom terenu. Njihova je igra prilično slična onoj koju gaji Blackburn, možda s još učinkovitijim dugim ubacivanjima. Ukoliko ih uspijemo zaustaviti u tom segmentu, vjerujem da možemo polučiti dobar rezultat i u toj utakmici koja, sigurno, neće biti lijepa za gledanje. Ne idemo na tu utakmicu 'umirati u ljepoti', već odigrati nogomet kakav nam može osigurati pobjedu. Važno je u takvim utakmicama nametnuti se u igri i pokazati vlastitu kvalitetu - rekao je Kranjčar i naglasio da su trenutni uspjesi njegovog kluba još veći, s obzirom na brojne ozljede koje su poremetile Spurse.
- Kada nam se oporave svi ozlijeđeni igrači, bit ćemo još jači. Doista vjerujem da ove sezone možemo ostvariti ciljeve koje smo si zacrtali. Najvažnije je da nastavimo pobjeđivati. Da, imamo veliki broj ozljeda u momčadi, ozlijeđeni su i neki od ključnih igrača. Bez obzira na to, mi smo trenutno među četiri najbolja, što je itekako ohrabrujuće za nas. To samo dokazuje ono o čemu govorimo od početka sezone, da imamo izvrsnu momčad satkanu od sjajnih igrača. Svatko tko je dobio priliku, čak i kada nije igrao na svojoj najboljoj poziciji, obavio je veliki posao u našim uspjesima. No, tek sada nam slijedi najvažniji dio sezone. Sljedeća dva mjeseca reći će konačnu istinu o nama ove sezone - zaključio je Kranjčar.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • gladijator 17.03.2010.

    U najmanju ruku kao da najavljuješ borbu u UFC-u, a ne neku nogom.tekmu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare