To je to što me zanima!

Kranjčar: Vjerujte, u repki smo svi gladniji nego ikad!

Hrvatski reprezentativac Niko Kranjjčar odigrao je sjajnu utakmicu za Tottenham. Zabio je Niko pa i asistirao Ćorluki te tako spasio Spurse od poraza
Vidi originalni članak

Čestitali su mu na odličnoj partiji za Tottenham (2-2 s Boltonom), zabio je i asistirao Ćorluki. Stvarno dobro.
- Kako dobro, nije dobro, pa nismo pobijedili, a trebali smo. Šteta, imali smo toliko prilika, da je barem još jedna ušla - nije prihvatio čestitke Niko, iako je morao priznati:
- Doduše, istina je da je lijepo zabiti gol, da je super što ga je i Čarli zabio. Stvarno sam se preporodio u Tottenhamu, odlično samo se uklopio, momčad je sjajna. Još kad se vrate ozlijeđeni igrači, prije svih Luka, bit ćemo moćni. Siguran sam da se ravnopravno možemo boriti za Ligu prvaka - pričao je Niko o ambicijama u Premiershipu.
Ne krije da se preporodio odlaskom iz Portsmoutha.
- Uh... Da spasio... Pa tamo nisu igrači dobili plaću, to je prvi put da čujem za takvo što u Engleskoj - kaže Niko.
Nekoliko njegovih suigrača (Lennon, Defoe, Crouch, King...) u engleskoj su reprezentaciji. O njima također ovise naše ambicije. A oni se kunu da će igrati pošteno.
- Da, stalno pričaju da će pobijediti. Vjerujem im. A vjerujem i nama. Ne, nećemo zajedno s Englezima slaviti po povratku u London, nemamo mi što slaviti. Mi ćemo u najboljem slučaju izboriti tek dodatne kvalifikacije - rekao je Kranjčar.
Objašnjenje za lošu igru na Wembleyu je jednostavno.
- Nismo imali dva važna igrača. A njih ne možemo nadomjestiti, ipak nemamo takvu širinu. Točno je i da nam protiv Kazahstana nedostaju Luka i Joe, možda i Eduardo, ali valjda za Astanu ipak imamo dovoljno aduta - dodaje Niko.
Razljutili su ga komentari da Hrvatska igra loše jer su igrači manje gladni nego 2007., da žive prelagodno.
- Kakve su to gluposti! Pa to nam je samo plus, rasterećeniji smo, gušt je još veći. Gladniji smo nego ikad - završio je Niko.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • daxdax 04.10.2009.

    Idem tu kupiti par kremšnita u Panpek da te ne mući nostalgija

Komentiraj...
Vidi sve komentare