To je to što me zanima!

Ne zna tko je Kane: Izborniku Kostarike smije se cijeli svijet

Izbornik Kostarike Oscar Ramirez postao je predmet sprednje na društvenim mrežama, a mnogi su se zapitali je li izbornik pod utjecajem alkohola. Naime, Ramirez nije znao ime Harryja Kanea...
Vidi originalni članak

Nogometaši Kostarike poraženi su kod Belgije 4-1 u posljednjoj pripremnoj utakmici pred Svjetsko prvenstvo koje počinje za dva dana. No pravi cirkus je viđen na press konferenciji poslije utakmice, a glavna uloga pripada izborniku Kostarike Oscaru Ramirezu koji nije znao što priča, a mnogi sumnjaju kako je bio pod utjecajem alkohola.

Na pitanje novinara o reprezentaciji Švicarske, Ramirez je odgovorio kako imaju jako dobru momčadi i "onog malog". Taj mali je zapravo igrač Stoke Cityja Xherdan Shaqiri, a izbornik se nije mogao sjetiti njegovog imena.

No ni tu nije bio kraj. Sada su mu na repertoar došli Englezi i Harry Kane, kome također nije znao ime.

- Imaju sjajne nogometaše, pogotovo onog napadača. Ne mogu se sad sjetit kako se zove - rekao je Ramirez, a da se u potpunosti ne osramoti, pomogao mu je kapetan Bryan Ruiz koji mu je šapnuo:

- Harry Kane, izborniče, Harry Kane - što je dobro nasmijalo sve prisutne. 

Ova konferencija je bila prenošena na službenom profilu nogometnog saveza, a mnogi Kostarikanci koji su je gledali šokirali su se viđenim. Tako je Ramirez postao glavna meta kritika na društvenim mrežama, gdje se mnogi pitaju je li Ramirez bio pod utjecajem alkohola.

Ili kako bi rekli u legendarnom skeču Gitak TV-a, "krasan nam je izbornik".

- Ovaj gospodin ne zna sigurno nabrojati 10 igrača Belgije. Kada budemo igrali protiv Brazila i kada nam Neymar zabije gol, vjerojatno će se i tada pitati "Tko je sada ovaj?".

-  Naš izbornik je pijanica i neznalica. Nadam se da igrači znaju protiv koga će igrati - neki su od komentara na društvenim mrežama.

Kostarika će na Svjetskom prvenstvu u Rusiji igrati u skupini E, protiv Brazila, Švicarske i Srbije, u slučaju da izbornik ne zna protiv koga igraju.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • OS98netko 14.06.2018.

    Zasto bi ga morao znati??

  • mali00 12.06.2018.

    Ja mislim da bi srbi mogli izvuc x bez problema sa kostaricom.

  • debelman 12.06.2018.

    jel se ko sjeca otta barica kad je reka za xabi alonsa da je "golgeter" (ovaj je dao 2 gola protiv francuske)

Komentiraj...
Vidi sve komentare