Obavijesti

Sport

Komentari 12

Ne zna tko je Kane: Izborniku Kostarike smije se cijeli svijet

Ne zna tko je Kane: Izborniku Kostarike smije se cijeli svijet
1

Izbornik Kostarike Oscar Ramirez postao je predmet sprednje na društvenim mrežama, a mnogi su se zapitali je li izbornik pod utjecajem alkohola. Naime, Ramirez nije znao ime Harryja Kanea...

VIDEO

Nogometaši Kostarike poraženi su kod Belgije 4-1 u posljednjoj pripremnoj utakmici pred Svjetsko prvenstvo koje počinje za dva dana. No pravi cirkus je viđen na press konferenciji poslije utakmice, a glavna uloga pripada izborniku Kostarike Oscaru Ramirezu koji nije znao što priča, a mnogi sumnjaju kako je bio pod utjecajem alkohola.

Na pitanje novinara o reprezentaciji Švicarske, Ramirez je odgovorio kako imaju jako dobru momčadi i "onog malog". Taj mali je zapravo igrač Stoke Cityja Xherdan Shaqiri, a izbornik se nije mogao sjetiti njegovog imena.

No ni tu nije bio kraj. Sada su mu na repertoar došli Englezi i Harry Kane, kome također nije znao ime.

- Imaju sjajne nogometaše, pogotovo onog napadača. Ne mogu se sad sjetit kako se zove - rekao je Ramirez, a da se u potpunosti ne osramoti, pomogao mu je kapetan Bryan Ruiz koji mu je šapnuo:

- Harry Kane, izborniče, Harry Kane - što je dobro nasmijalo sve prisutne. 

Ova konferencija je bila prenošena na službenom profilu nogometnog saveza, a mnogi Kostarikanci koji su je gledali šokirali su se viđenim. Tako je Ramirez postao glavna meta kritika na društvenim mrežama, gdje se mnogi pitaju je li Ramirez bio pod utjecajem alkohola.

Ili kako bi rekli u legendarnom skeču Gitak TV-a, "krasan nam je izbornik".

Los deslices de Óscar Ramírez con los jugadores rivales

Los deslices de Óscar Ramírez con los jugadores rivales.

Objavljuje Columbia Deportiva u 11. lipnja 2018

- Ovaj gospodin ne zna sigurno nabrojati 10 igrača Belgije. Kada budemo igrali protiv Brazila i kada nam Neymar zabije gol, vjerojatno će se i tada pitati "Tko je sada ovaj?".

-  Naš izbornik je pijanica i neznalica. Nadam se da igrači znaju protiv koga će igrati - neki su od komentara na društvenim mrežama.

Kostarika će na Svjetskom prvenstvu u Rusiji igrati u skupini E, protiv Brazila, Švicarske i Srbije, u slučaju da izbornik ne zna protiv koga igraju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Dzjuba: Htio sam istrčati iz autobusa i udariti Vidu šakom!
NAKON VIDEA 'SLAVA UKRAJINI'

Dzjuba: Htio sam istrčati iz autobusa i udariti Vidu šakom!

Hrvati su me oduševili igrom. Svi su mislili da će ih Englezi pobijediti, ali oni su ih bez problema prošli. No zbog poteza Vide i Vukojevića bili smo jako ljuti, otkrio je Artem Dzjuba

Kylian zna: Luka Modrić među favoritima je za Zlatnu loptu...
GURNUO JE I - SEBE

Kylian zna: Luka Modrić među favoritima je za Zlatnu loptu...

Došao sam u Rusiju po svjetski naslov i odlazim s njim! Programirao sam sebe da ga osvojim! I nije to arogancija već samopouzdanje, kaže Mbappé, najbolji mladi igrač Mundijala u Rusiji
Hrvati presudili: Messi i ekipa vrijeđali Sampaolija 15 minuta
'KAD SAM JA REKAO TKO DA IGRA?!'

Hrvati presudili: Messi i ekipa vrijeđali Sampaolija 15 minuta

U knjizi novinara Ariela Senosiaina opisana je brutalna svađa izbornika Jorgea Sampaolija i argentinskih igrača, koje je predvodio Leo Messi, nakon poraza od Hrvatske