To je to što me zanima!

Krasna gesta 'žute podmornice': Trenirali kod Sloge Mravince i djeci darovali dresove i poklone

Neuobičajeno, Španjolci nisu pobjegli istu večer kući, već su jutro nakon susreta trenirali u mjestu Mravince kod Solina, naselju smještenom na južnim padinama planine Mosor
Vidi originalni članak

Nogometaši Villarreala nisu trenirali na Poljudu uoči utakmice s Hajdukom što na koncu nije bitno utjecalo na njihovu igru. Bez većih problema, 'žuta podmornica' slavila je 2-0 na Poljudu i s ukupnih 6-2 izborila nastup u Konferencijskoj ligi.

Neuobičajeno, Španjolci nisu pobjegli istu večer kući, već su jutro nakon susreta trenirali u mjestu Mravince kod Solina, naselju smještenom na južnim padinama planine Mosor.

VELIKA NAVIJAČICA HAJDUKA Mijine suze ganule su Split: Kad je krenula pjesma, slomila sam se. Poruke su stizale do 4 ujutro

Unai Emeryja i ostatak stožera Villarreala dočekali su bivši igrač Hajduka Frane Bućan, delegacija NK Sloga Mravince sa voditeljem škole Antom Bobanom i najboljim klupskim strijelcem u povijesti Mariom Marovićem, dogradonačelnik Solina Ivica Rakušić i djeca iz NK Sloga.

Trener Villarreala fotografirao se sa svima, kazao da je prijatelj s hrvatskim košarkaškim trenerom Nevenom Spahijom te darovao djeci dresove, a naravno da je i u suprotnom smjeru otišao poneki poklon.

NAJAVIO SUSRET S HAJDUKOM Bjeličin recept kako pobijediti Hajduk: Ako budemo igrali kao prvo poluvrijeme u Zagrebu...

- Igrali smo u Europi, protiv jedne momčadi koja je ne samo dobra u sadašnjosti nego ima i bogatu prošlost. Sam ambijent koji kreiraju njihovi navijači je poseban. Mogu reći da smo zaista uživali u veličanstvenoj atmosferi. Biti dio ove atmosfere je privilegij i žao mi je što Hajduk napušta ovo natjecanje, mislim da bi trebali igrati Konferencijsku ili Europsku ligu i pružiti zadovoljstvo svojim navijačima - rekao je Emery nakon utakmice.

POGLEDAJTE REAKCIJE PROLAZNIKA NA DRESOVE VATRENIH:

Idi na 24sata

Komentari 17

  • 26.08.2022.

    Lijepo , ovi obilaze Dalmaciju ko cirkus Adria...hehehe

  • Poison Ivy † 26.08.2022.

    Vidi ove stare bivole što se naslikavaju, a dječice niti na jednoj slici!

  • bečar-bečar 26.08.2022.

    i njima je bilo prelipo u splitu,zasluženo idu dalje ali dojmovi su bitni kod tih ljudi...osjećaju slobodu i mir koji ni doma nemaju.SVAKA ČAST AJDUĆE !!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare