To je to što me zanima!

‘Kratki spoj’ Dinama i Dalića: Što to muči Nenada Bjelicu?

Ne, nažalost u sedam mjeseci nisam imao niti jedan razgovor s izbornikom u vezi igrača Dinama, ali dobro. Sad postoji šansa da se čujemo, rekao je Bjelica o Daliću, koji još nije bio na Maksimiru
Vidi originalni članak

Dinamo je prvi put u 50 godina ostvario europski pothvat i izborio europsko proljeće. Maksimirska idila okončala je i titulom jesenskog prvaka pa je Nenad Bjelica mirne duše poslao igrače na kratak zimski odmor.

A u subotu su krenule i pripreme za čuveno europsko proljeće i nastavak sezone u HNL-u. Na pripreme na umjetnu travu stiglo je čak 34 igrača kao što je bilo i najavljeno, a vrlo brzo dobili su lopte u noge.

- Imamo na čemu raditi - rekao je Bjelica.

- Kao na igri u posjedu lopte. Ona jesenas nije bila perfektna - nadovezao se šef Dinama.

Među ta 34 igrača bio je i Dominik Livaković (23). Mladi golman buduća je 'jedinica' hrvatske reprezentacije, on je ujedno i jedini hrvatski reprezentativac u redovima Dinama.

- Nadam se da će ubuduće biti i više reprezentativaca iz Dinama, kao što se nadam da izbornik prati naše utakmice. Mislim da su to naši dečki svojim igrama i zaslužili kao Oršić i Petković, pa Moro koji se vraća, potom i Šunjić, uz Livakovića koji je već u reprezentaciji. Dakle, imamo mi kandidata za reprezentaciju, imamo 'materijala' pa vjerujem da će izbornik naše igrače nagraditi pozivom - rekao je za Večernji list Nenad Bjelica.

Zlatko Dalić nije gostovao niti na jednoj utakmici Dinama ove sezone u Maksimiru. Bjelica i Dalić se čak nisu niti čuli posljednjih mjeseci.

- Ne, nažalost u sedam mjeseci nisam imao niti jedan razgovor s izbornikom u vezi igrača Dinama, ali dobro. Sad postoji šansa da se čujemo - rekao je Bjelica.

Izgleda da se negdje dogodio kratak spoj između Dinama i reprezentacije. Nenad Bjelica začuđen je što nikakvog kontakta s izbornikom nije bilo.

Idi na 24sata

Komentari 92

  • Konoba Ždrilo 06.01.2019.

    O majko mila, pa umjesto koga bi oni trebali igrati izuzev Livakovića! Za treću postavu mogu komotno!

  • senior 06.01.2019.

    Dinamu repka ne treba on ima svoj izlog. Bjelica je samo naveo da Dalić nije ni prismrdio najbiljem hrvatskom klubu niti ga isti interesira, ali zato visi u propalom klubu u Splitu.

  • ministar obrane 06.01.2019.

    A u vezi kojih igraca da razgovaraju? Sve sami Bosanci, Albanci i ostali stranci..

Komentiraj...
Vidi sve komentare