To je to što me zanima!

Krcati Bernabeu ga pozdravio, a Marca o Luki s tek dvije rečenice

Hrvatski veznjak ušao je u 78. minuti, zamijenio je Kroosa koji je ranije dobio žuti karton. Suigrači su trebali Modrića da smiri igru i utakmicu privede kraju s loptom u nogama, napisali su iz Marce
Vidi originalni članak

Kako je Leipzig igrao, mogla je to biti možda i posljednja utakmica Luke Modrića (39) u 'kraljevskom dresu u Ligi prvaka, ali kapetan hrvatske nogometne reprezentacije je u klupskom dresu prošao u četvrtfinale LP-a. Nakon 1-0 pobjede u Njemačkoj, s 1-1 u Madridu je Real prošao dalje, a Modrić je ovaj put u igru ušao u 78. minuti.

MADRIĐANI U ČETVRTFINALU Real preživio napade Leipziga i ušao u četvrtfinale LP! Olmo pogodio gredu pred kraj susreta

Na terenu je zamijenio Tonija Kroosa (34) koji je imao žuti karton, a nije tu bilo previše akcije za Luku jer je Real uglavnom čuvao prolazak u daljnju fazu natjecanja. Ovacije koje je Luka dobio pri ulasku u igru možete pogledati OVDJE.

- Hrvatski veznjak ušao je u 78. minuti, zamijenio je Kroosa koji je ranije dobio žuti karton. Suigrači su trebali Modrića da smiri igru i utakmicu privede kraju s loptom u nogama - napisali su iz Marce.

Bilo kako bilo, Modrića ćemo i dalje gledati u najelitnijem europskom natjecanju, a pitanje je s kim će se 'kraljevi' susresti u četvrtfinalu. To će se znati 15. ožujka kad je na rasporedu ždrijeb u Nyonu.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • dav87gr 07.03.2024.

    Luka je veliki igrač, to nema sumnje. Ali bi trebao stati na vrijeme. velika priznanja, veliko poštovanje, veliki novac, i šta još?

  • mršmršmrš 07.03.2024.

    I, ok... Koliko i kako je igrao, dovoljno su i napisali.

  • lancer 07.03.2024.

    Malo preemotivno se to oko Luke gleda, činjenica je da je došlo vrijeme za zamjenu

Komentiraj...
Vidi sve komentare