To je to što me zanima!

Krenuo Dinamo 'B': Rukavina kapetan, Tibor Halilović zabio

Momčad Sretena Ćuka mora igrati u istom sustavu kao prva momčad. Jučer su dobili Hrvatski dragovoljac 4-0. U sastavu su i neka poznata imena poput Rukavine
Vidi originalni članak

S vrpcom oko ruke i brojem 11 na leđima pojavio se na travnjaku stadiona u Sigetu Ante Rukavina. Sreten Ćuk otpisanog je Antu postavio za kapetana Dinama 'B'. Ruki će trenirati i igrati s drugom momčadi do pronalaska angažmana.

Dinamo 'B' jučer se u prijateljskom ogledu lako obračunao s Hrvatskim dragovoljcem. Momčad trenera Sretena Ćuka, koja će ove sezone igrati Treću ligu, pobijedila je drugoligaša 4-0.

Ante Rukavina je igrao prvih 45 minuta, a u nastavku je u igru ušao i otpisani Portugalac Lima, koji je lani došao kao veliko pojačanje. Frana Brodića nije bilo, navodno zbog ozljede.

Za Dinamovu 'B' momčad igraju i bratić Alena Halilovića, Tibor Halilović, a tu je i sin Marijana Vlaka, Domagoj. Tibor Halilović zabio je lijep gol u prvom poluvremenu. Druga Dinamova momčad mora igrati u istoj formaciji kao i prva.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • rampa313 20.07.2014.

    Ostade Radnik iz Sesveta bez Dinamovih juniora

  • otrodotro 20.07.2014.

    U limačima igraju sin od Rukavine i Živkovića...ovdje bratć od Halilovića i sin Domagoj od Marijana Vlaka..zato i kupuju kramu po brazilu i kojekakvim drugorazrednim ekipama jer im u nižim kategorijama igraju sinovi i familija..tko zna koliko ih još ima za koje neznam..

  • lajd88 20.07.2014.

    ovo se zove nogomet

Komentiraj...
Vidi sve komentare