To je to što me zanima!

Kristan i Krošelj i iduće će sezone igrati za Medvjede

Prvi golman Medveščaka Robert Kristan, odličnim obranama je zaslužio i nagradu navijačke skupine Sektor B za najboljeg igrača sezone 2009/2010
Vidi originalni članak

Nakon odličnih obrana tijekom prošle sezone prvi i drugi vratar Medveščaka, Robert Kristan i Gašper Krošelj, i iduće će sezone bit oslonac zagrebačkog Medveščaka. Dvojica reprezentativnih vratara potpisom ugovora za sezonu 2010/2011. na radost brojnih navijača produžili su vjernost zagrebačkom klubu. Prvi vratar zagrebačkog Medveščaka, Robert Kristan, odličnim obranama je zaslužio i nagradu navijačke skupine SEKTOR B za najboljeg igrača Medveščaka u sezoni 2009/2010.
- Prošla sezona u Medveščaku za mene je najbolja sezona u karijeri. Navijači i publika od prvog su mi dana u Zagrebu dali osjećaj doma i neizmjerno sam im zahvalan na tome. Ulaskom u doigravanje prošle sezone pokazali smo kako smo snažna momčad i vjerujem da ćemo ove godine biti još bolji i konkurentiniji. Veselim se skorom povratku među prijatelje u Zagreb, u Ledenu - izjavio je Kristan prilikom potpisivanja jednogodišnjeg ugovora.
Drugi vratar Medveščaka Gašper Krošelj dobrim je obranama u doigravanju dobio odlične kritike kako struke tako i navijača.
- Veselim se još jednoj sezoni u Medveščaku. Ovim putem zahvaljujem navijačim i publici na prekrasnim trenucima u prošloj sezoni. Medveščak i grad Zagreb u mom su srcu. Nadam se svakako još boljem uspjehu i svojim obranama u slijedećoj sezoni - kratko je izjavio Krošelj i dodao uz osmijeh:
- Nadam se samo da nas publika neće zaboraviti do početka sezone.

KRISTAN POHAĐAO KANADSKU ŠKOLU HOKEJA
Robert Kristan rođen je 1983. u slovenskim Jesenicama. Od 2002. vratar je slovenske hokejske reprezentacije, a dvije je godine zaredom bio proglašen najboljim vratarem svjetskog juniorskog prvenstva. Pohađao je kanadsku školu hokeja na ledu. Igrao je u nekoliko klubova, no najviše se zadržao u rodnim Jesenicama.
Na svjetskom prvenstvu elitne skupine 2008. godine bio je jedan od najboljih vratara. U karijeri je igrao u Jesenicama i Olimpiji (Slovenija), Brynas IF i Mora (Švedska). Gol Medveščaka branio je tijekom 54 utakmice, te ostvario uspješnost od 90 posto.

KROŠELJ IMA 91,5% OBRANA
Gašper Krošelj slovenski je profesionalni hokejaš rođen 1987. u Ljubljani. Karijeru je započeo u klubu Slavija u sezoni 2002/03. Polovicu sezone 2006/07. igra u Medveščaku nakon čega se vraća u Slaviju. Od sezone 2008/09. ponovno igra za Medvjede. U protekloj sezoni na gol Medveščaka stao je 13 puta tijekom kojih je ostvario uspješnost obrana od 91.5 posto.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • god of war 05.05.2010.

    toe to...predviđam dobru sezonu i ulazak u play off također i naravno tu do kraja idemo..!!!

  • m13kfp 05.05.2010.

    jedva čekam da počne nova sezona!

Komentiraj...
Vidi sve komentare