To je to što me zanima!

Kristan: Ispričavam se klubu i navijačima, pogriješio sam...

Radujem se ponovnom susretu s momčadi u subotu te im želim iskreni uspjeh u odlučujućoj utakmici u Salzburgu, izjavio je Robert Kristan ispričavajući se klubu
Vidi originalni članak

Iako je jučer za slovenske medije izjavio kako nije bio pijan nego je bio kod kuće s obitelji, Robert Kristan danas se u izjavi za medije ispričao navijačima, suigračima i svima u klubu.

- Napravio sam nepromišljenu pogrešku zbog koje sam zaradio suspenziju i kaznu kluba. Ispričavam se svojim suigračima i svom klubu, a ponajviše navijačima koji su meni i klubu podrška kroz sve ove sezone. Radujem se ponovnom susretu s momčadi u subotu te im želim iskreni uspjeh u odlučujućoj utakmici u Salzburgu sutra navečer - rekao je Kristan.

Objavu za javnost Roberta Kristana i njegova agenta donosimo u cijelosti:

Naš klijent Robert Kristan jučer je suspendiran i kažnjen od strane Medveščaka zbog kršenja klupskih pravila slijedom zlouporabe alkohola.

Zajedno s našim klijentom Robertom Kristanom žalimo zbog ovog slučaja te ovim putem potvrđujemo kako Robert Kristan pihvaća odluku kluba o suspenziji. Robert koristi ovu prigodu kako bi se ispričao javnosti. 

U ovom trenutku mi kao agencija Roberta Kristana u potpunosti podupiremo našeg klijenta i njegov povratak u momčad sa ciljem ispunjavanja svih profesionalnih sportskih obaveza, a kako bi pomogao timu u što boljem plasmanu u doigravanju.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • nostalgičar 12.03.2013.

    čovijek je pogrešil , svi mi znamo pogriješiti , a i on zna da će ga ta pogreška skupo koštati , samo se da neće morati otići

  • BILI KMEČAVAC 07.03.2013.

    Čovjek si malo strugnul i kaj sad ?

  • WOMANIZER 07.03.2013.

    od sammira čak ni to!

Komentiraj...
Vidi sve komentare