To je to što me zanima!

Kritizirao klub: Joey Barton dobio ispisnicu iz Newcastlea

Šefovima Newcastlea dojadili su stalni ekscesi problematičnog igrača te su se odlučili staviti ga na transfer-listu. Prije tri godine Barton je služio zatvorsku kaznu
Vidi originalni članak

Zločesti dečko engleskog nogometa Joey Barton više nije član Newcastlea. Čelnici 'svraka' u nedjelju su mu uručili ispisnicu nakon što je preko Twittera kritizirao poteze kluba.

Problematičnog igrača stavili su na transfer-listu iako mu je do kraja ugovora ostalo još godinu dana. No, čelnicima su dojadili njegovi ispadi, a definitivno su ga se odlučili riješiti nakon što je na popularnoj internetskoj mreži iskritizirao prodaju najbolje igrača Kevina Nolana.

Barton će napustiti St. James Park bez odštete, a pitanje tko će biti dovoljno hrabar angažirati igrač s podebljim dosjeom.

Kriminalac među nogometašima

Joey Barton je igrao u svega dva kluba, Manchester Cityju i Newcastleu, no ostao je više upamćen po nasilju nego po nogometnom umijeću.

Engleski veznjak dvaput je osuđivan zbog nasilja, a 2008. je proveo šest mjeseci u zatvoru tučnjave ispred restorana u Liverpoolu. Iste godine dobio je četiri mjeseca uvjetne kaznena nakon nanošenja fizičkih ozljeda bivšem suigraču Dabu za vrijeme treninga.

Bartonovo služenje zatvorske kazne sputavalo je Newcastle koji nije mogao računati na njega tijekom američke turneje. SAD brani prekršiteljima ulazak u državu unutar pet godina od počinjenja zločina.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • ILIJA THUNDER 02.08.2011.

    Barton je igracina steta sto je budala mogao je napraviti vecu karijeru...

  • sonce 02.08.2011.

    Dolazi on u hajduk za njih super igračina. Još jedan brez odštete.

  • Neymar11 02.08.2011.

    Joey Barton - najveća budala(nogometaš) kojeg sam ikad vidio !

Komentiraj...
Vidi sve komentare