To je to što me zanima!

''Kriv sam, nisam Splitu ni dao šansu da se zapali...''

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
U prvom meču četvrtfinala Davis Cupa Hrvatska protiv Srbije gubi 1-0. Prvi bod Srbiji osigurao je Đoković pobjedom 7-6, 6-4, 6-1 protiv Ljubičića
Vidi originalni članak

Ljubo je lagao kada je rekao da ne računa na bod protiv mene. Njegov povratak u reprezentaciju Hrvatske znači jako puno jer je jedan od najboljih u Davis Cupu, pohvalio je Novak Đoković našeg tenisača nakon ždrijebanja.
Na žalost, Ljubo nije lagao. Drugi tenisač svijeta u ovome je trenutku „preveliki zalogaj“ za 31-godišnjeg Ivana koji je daleko od forme iz ožujka kada je osvojio Indian Wells. Novak je pobijedio 7-6 (3), 6-4, 6-1 i tako donio prvi bod gostujućoj momčadi.
- Ljubo je uvijek nezgodan. Ima fantastičan servis i moram priznati da sam imao dosta sreće kada sam dobio tie-break. To je dosta odredilo smjer meča. Zvižduci? Moram priznati da su hrvatski igrači i izbornik bili jako korektni te su smirivali strasti – rekao je Novak, trenutačno drugi tenisač svijeta, nakon meča.
„U boj, u boj za narod svoj“ , pokušalo je 7000 gledatelja u splitskoj Spaladium Areni „dignuti“ bivšeg Davis Cup pobjednika, ali nije išlo.Dva sata i 28 minuta trajao je meč u kojem je presudio veliki broj pogrešaka našeg tenisača. Ivan je imao čak 62 neforsirane pogreške, dok je Novak pogriješio tek 25 puta.
- Gdje su srpski navijači? Objektivno to nismo niti očekivali budući da igramo u Splitu – rekao je Novak.
Ivan je na pressicu stigao pola sata poslije.
- Kriv sam jer nisam publici niti dao šansu da se zapali. Falilo mi je mečeva i to je presudilo – rekao je Ljubo i zaključio:
- Moram priznati da je i mene dosta smetalo ometanje Đokovića jer tri godine nisam igrao za reprezentaciju i trebalo mi je da se naviknem na zvižduke između servisa što smeta obojicu – rekao je Ljubo koji se nada da će igrati peti odlučujući meč u nedjelju, a bilo bi to tada po prvi puta u njegovoj karijeri.




Idi na 24sata

Komentari 34

  • Rijecka Torcida 09.07.2010.

    Mora da bi kod vas u zagrebu bilo pravo navijanje hahaha

  • torcidassssssss 09.07.2010.

    zagrepčani, nemate pravo na prigovor, neznate kako se navija.....sjetite se rukometne utakmice protiv francuske u zagrebu, jad i bijeda od navijanja, a jos je bilo finale, dok se u splitu orilo iz sveg glasa

  • strz8000 09.07.2010.

    Poluprazna dvorana?!?!?!?!!?!? Bravo splite, srami se... još jedan dokaz da sve treba biti u zagrebu. Ključna tekma, a ono prazna dvorana, i to protiv srbije...

Komentiraj...
Vidi sve komentare