Obavijesti

Sport

Komentari 34

''Kriv sam, nisam Splitu ni dao šansu da se zapali...''

''Kriv sam, nisam Splitu ni dao šansu da se zapali...''
7

U prvom meču četvrtfinala Davis Cupa Hrvatska protiv Srbije gubi 1-0. Prvi bod Srbiji osigurao je Đoković pobjedom 7-6, 6-4, 6-1 protiv Ljubičića

VIDEO

Ljubo je lagao kada je rekao da ne računa na bod protiv mene. Njegov povratak u reprezentaciju Hrvatske znači jako puno jer je jedan od najboljih u Davis Cupu, pohvalio je Novak Đoković našeg tenisača nakon ždrijebanja.
Na žalost, Ljubo nije lagao. Drugi tenisač svijeta u ovome je trenutku „preveliki zalogaj“ za 31-godišnjeg Ivana koji je daleko od forme iz ožujka kada je osvojio Indian Wells. Novak je pobijedio 7-6 (3), 6-4, 6-1 i tako donio prvi bod gostujućoj momčadi.
- Ljubo je uvijek nezgodan. Ima fantastičan servis i moram priznati da sam imao dosta sreće kada sam dobio tie-break. To je dosta odredilo smjer meča. Zvižduci? Moram priznati da su hrvatski igrači i izbornik bili jako korektni te su smirivali strasti – rekao je Novak, trenutačno drugi tenisač svijeta, nakon meča.
„U boj, u boj za narod svoj“ , pokušalo je 7000 gledatelja u splitskoj Spaladium Areni „dignuti“ bivšeg Davis Cup pobjednika, ali nije išlo.Dva sata i 28 minuta trajao je meč u kojem je presudio veliki broj pogrešaka našeg tenisača. Ivan je imao čak 62 neforsirane pogreške, dok je Novak pogriješio tek 25 puta.
- Gdje su srpski navijači? Objektivno to nismo niti očekivali budući da igramo u Splitu – rekao je Novak.
Ivan je na pressicu stigao pola sata poslije.
- Kriv sam jer nisam publici niti dao šansu da se zapali. Falilo mi je mečeva i to je presudilo – rekao je Ljubo i zaključio:
- Moram priznati da je i mene dosta smetalo ometanje Đokovića jer tri godine nisam igrao za reprezentaciju i trebalo mi je da se naviknem na zvižduke između servisa što smeta obojicu – rekao je Ljubo koji se nada da će igrati peti odlučujući meč u nedjelju, a bilo bi to tada po prvi puta u njegovoj karijeri.




Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 34
VIDEO

UŽIVO Lokomotiva - Rijeka 2-1: Obregon smanjio zaostatak nakon ubačaja iz auta Smolčića
SUSRET 32. KOLA HNL-A

UŽIVO Lokomotiva - Rijeka 2-1: Obregon smanjio zaostatak nakon ubačaja iz auta Smolčića

Lokomotiva cijelu sezonu igra sjajan nogomet i Rijeku čeka jako težak zadatak vratiti se na vrh HNL-a. Pogotovo jer se momčad Silvija Čabraje bori s Osijekom za jedino preostalo mjesto koje vodi u Europu

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige
Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima
NIJE IZGLEDAO DOBRO

Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima

Gilbert nije bio jedini koji je pao tijekom utrke. Toplo vrijeme, jak tempo, želja da se što prije stigne na cilj. Sve je to imalo utjecaja na pojedine sportaše