To je to što me zanima!

Krivo je more: Pogledajte kako Rudeš čeka susret s Hajdukom

Dvojica sviraju gitaru, treći drijema uz taktove pjesme Divljih Jagoda 'Krivo je more' prisjećajući se trenutaka iz 3-2 pobjede na Poljudu prošle godine. Tako je Rudeš najavio nedjeljnu utakmicu...
Vidi originalni članak

Rudeš četiri kola prije kraja drži osmo mjesto, posljednje koje osigurava ostanak u ligi. Daleko od toga da Rudeš može biti miran i da je osigurao prvoligaški nogomet i sljedeće sezone jer čekaju ga još Hajduk, Slaven, Dinamo i Istra. 

No dečke iz kultnog zagrebačkog kvarta to ne brine previše.

Nedjeljnu utakmicu protiv Hajduka u Kranjčevićevoj najavili su u svom stilu. U videu dvojica igrača sviraju gitaru uz taktove pjesme Divljih Jagoda 'Krivo je more', dok treći drijema prisjećajući se trenutaka iz 3-2 pobjede na Poljudu prošle godine.

Originalno, nema što...

POGLEDAJTE VIDEO

 

Kad Kinez zapjeva 'Dođi u Vinkovce'

Rudešani su pravi hit lige.

Senzacionalno su dobili Hajduk na Poljudu i to nakon što su gubili 2-0. Slavili su na kraju 3-2, odigrali su 1-1 protiv Dinama, doma su razbili Rijeku, dobili su i Osijek... 

No dečki su i prava klapa, a ovakve video najave imaju cijelu sezonu.

Pa su tako krotili 'lavove' iz Dinama, tražili formulu za 'farmaceute' iz Slaven Belupa, Osječane su pitali spavaju li mirno, Lokomotivi najavili da joj u grad stiže novi strojovođa, a možda i najveći hit bio je poruka Cibaliji uz pjesmu 'Dođi u Vinkovce'.

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 42

  • bezobrazan 04.05.2018.

    Brinite se vi o Budimiru i menadzerima oko kluba....još moram napomenut da je ovo presedan u svjetskom nogometu, naime Rudes ne prodaju karte na dan utakmice, sramota nadam se da će netko reagirat na ovo sustavno uništavanje navijačke scene, al imate malo teže filozofe protiv sebe!

  • POTPEC 04.05.2018.

    Svaka čast. Pravi momci, igrači i momčad. Igraju najbolji nogomet u ligi.

  • jure007 04.05.2018.

    Rudeš se sprda s Hajdukom

Komentiraj...
Vidi sve komentare