To je to što me zanima!

Križanac dovodi Zenit u Park mladeži: Zovem ih na uzvrat...

Zenit želi napraviti oproštajnu utakmicu za mene u travnju i sigurno da ću ih pozvati na 'uzvrat' u Split rekao je Ivica Križanac gostujući u TV emisiji 'Istinom do gola'
Vidi originalni članak

Gostujući u TV emisiji 'Istinom do gola' nogometaš Splita Ivica Križanac otkrio je mogućnost da slijedeće godine, na 100. rođendan RNK Split, u Parku mladeži zaigra njegov bivši klub Zenit iz St. Peterburga. 

- Zenit želi napraviti oproštajnu utakmicu za mene u travnju i sigurno da ću ih pozvati na 'uzvrat' u Split - potvrdio je Križanac, koji se osvrnuo i na novinske napise od prije dva mjeseca, u kojima se špekuliralo kako će pokušati spojiti čelne ljude Hajduka i naftnog giganta Gazprom, koji je glavni sponzor Zenita. 

- Nikad nije bilo ozbiljnog razgovora na tu temu, a sada i da je bilo, više ih nema tko spojiti. Sada mogu jedino spojiti Gazprom i Split - nasmijao se Križanac, koji je tijekom jednosatne emisije otkrio i neke, malo poznate detalje iz svoje biografije. 

Poraz od Engleza 5:1 najteži je u njegovoj bogatoj karijeri: 

- Molio sam Boga u 60. minuti da sudac svira kraj - kaže Križanac.

Luka Bonačić platio je 26.500 tadašnjih DEM da ga izvuče iz Omiša

- Ne mogu mu to zaboraviti, u to vrijeme moja obitelj nije imala ni 100 maraka, da nije bilo njega ja nogomet sigurno ne bih igrao  - rekao je stoper Splita koji je u ovom trenutku možda najbolji nogometaš rođen u Omišu, no u budućnosti sigurno neće biti: 

- Mali Perišić će me sigurno nadmašiti, on ima ogroman potencijal i napravit će karijeru za pamćenje¨

Križanac je uvjeren da neće biti zadnji reprezentativac koji će doći u Split: 

- Zašto ne bi došao Mate Bilić ili još netko... - završio je.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • LEGOS 01.02.2011.

    Što purgeri su malo ljubomorni što križanac nije otišao u Dynamo iz ZG-a XDDDD

  • FC Sheffield Thursday 01.02.2011.

    perisic vec i je cudo evo i zasto -)IVAN GROZNI http://www.youtube.com/watch?v=U1JIpZ3NDMg ovo je samo reakcija kako je dobar energican igrac ,aktivan u igri,mada se svakome desi koji blackout ali za mene je ovo pozitivan znak koji treba inspirairati suigrace i Bilicu stavi ga u prvih 11

  • McM 01.02.2011.

    Krizanac je prevara od igraca!!! sta prica on?!! imao je veliku karijeru? ma di to? u Zenitu??? pa budimo realni, u tu Rusiju idu samo oni koji ne uspijevaju u EU klubovima. Rusi placaju dobro cak i ovako " polovne " igrace kao sto je Krizanac!

Komentiraj...
Vidi sve komentare