To je to što me zanima!

Križanac još pregovara, stigla Dniprova ponuda za Strinića

Pozvat ću ga, sjest ćemo, porazgovarati i vidjeti hoće li nam se želje i mogućnosti poklopiti, komentirao je mogući Križančev dolazak na Poljud predsjednik Sapunar
Vidi originalni članak

Trakavica oko Hajduka i Ivice Križanca nastavlja se i dalje, a čini se kako bi na koncu mogla imati i sretan završetak. Predsjednik Hajdukova N.O. Petroslav Sapunar potvrdio nam je kako će uskoro sjesti za isti stol s Križancem. 

- Ne bi bilo pošteno ignorirati karijeru koju je Križanac napravio u inozemstvu, pogotovo ne više puta javno iskazanu ljubav prema Hajduku. Pozvat ću ga, sjest ćemo, porazgovarati i vidjeti hoće li nam se želje i mogućnosti poklopiti – potvrdio je Sapunar, koji je jučer otvorio izložbu fotografija 'Navijači – 100 godina uz Hajduka'. 

Križanca je nazvao i sportski direktor Hajduka Ivica Kalinić, kako bi mu i osobno potvrdio da nije izjavio 'Hajduku Križanac nije neopohodan'.

- Rekao mi je Kalinić da to nisu njegove riječi i ja mu vjerujem. Zbog sličnih napisa i izvučenih izjava iz konteksta i u reprezentaciju sam 'kasnio' tri godine – kaže Križanac, koji će u utorak javno obznaniti hoće li, i gdje, nastaviti karijeru. 

Sigurno je da bi volio da to bude u Hajduku, kao što bi volio da mu društvo pravi i sugrađanin iz Omiša, Mate Bilić, koji bi se također rado vratio kući, a i Vučević bi ga rado vidio u vršku svoga napada.  

Strinić na izlaznim vratima

Nadzorni odbor Hajduka sastat će se u ponedjeljak, kako bi, među ostalim, razmatrao i o transferu Ivana Strinića u Dnipro. 

- Ponuda Dnipra je stigla na Poljud, no pitanje je jesmo li mi zadovoljni njome ili nismo – diplomatski je odgovorio Sapunar, koji je dodao i kako se Hajduk neće razbacivati novcem u budućnosti. 

Eventualne prinove ćemo tražiti samo ako to neće ugroziti financijsku stabilnost kluba, ona nam je na prvom mjestu. 

Strinić nema ništa protiv odlaska u Ukrajinu. 

- Ako me Hajduk odluči prodati – otići ću. Zašto ne i u Ukrajinu? Ako je desni bek i kapetan hrvatske reprezentacije (Srna op.p.) u Ukrajini napravio karijeru, zašto ne bi bila dobra i za lijevoga – smije se Strinić. 

Ibro smekšao 'čeličnu lady'

'Čelična lady' ruskoga nogometa, predsjednica Lokomotiva Olga Smorodskaja, odobrila je Senijadu Ibričiću još jedan nastup za Hajduk. Ljubimac Torcide oprostiti će se od bilog dresa 13. veljače, kada  na Poljudu, u rođendanskoj utakmici, gostuje praška Slavija. U Hajduku zadovoljno trljaju ruke, nema sumnje kako će Ibričićev dolazak dodatno napuniti tribine i kako će se tražiti ulaznica više.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • torcida2007 23.01.2011.

    idi strinicu jedini losiji bek od tebe je bio karol praženica.....isforsiran si maksimalno i prodaj se sada pa nam mozda sad i neko dobar za repku zaigra....jer ce vec za tebe svi naplatiti svoje pa te nece morati forsirat....i idi sto dalje plizz

  • BojanMarković 23.01.2011.

    Ej, jadni moj Hajduce i jadna Hrvatsko. Prodali smo Srnu da bi se samo afirmirao u Shataru a ostao je sve do sada. Prodajemo igrace u Tursku i istocne zemlje koji vise ne naprave nikakav veci transfer. Jedino se svi na kraju vrate u Hrvatske klubove kao slobodni igraci.

  • ribarr 23.01.2011.

    kapa do poda ibro

Komentiraj...
Vidi sve komentare