Obavijesti

Sport

Komentari 11

Križanac još pregovara, stigla Dniprova ponuda za Strinića

Križanac još pregovara, stigla Dniprova ponuda za Strinića
3

Pozvat ću ga, sjest ćemo, porazgovarati i vidjeti hoće li nam se želje i mogućnosti poklopiti, komentirao je mogući Križančev dolazak na Poljud predsjednik Sapunar

VIDEO

Trakavica oko Hajduka i Ivice Križanca nastavlja se i dalje, a čini se kako bi na koncu mogla imati i sretan završetak. Predsjednik Hajdukova N.O. Petroslav Sapunar potvrdio nam je kako će uskoro sjesti za isti stol s Križancem. 

- Ne bi bilo pošteno ignorirati karijeru koju je Križanac napravio u inozemstvu, pogotovo ne više puta javno iskazanu ljubav prema Hajduku. Pozvat ću ga, sjest ćemo, porazgovarati i vidjeti hoće li nam se želje i mogućnosti poklopiti – potvrdio je Sapunar, koji je jučer otvorio izložbu fotografija 'Navijači – 100 godina uz Hajduka'. 

Križanca je nazvao i sportski direktor Hajduka Ivica Kalinić, kako bi mu i osobno potvrdio da nije izjavio 'Hajduku Križanac nije neopohodan'.

- Rekao mi je Kalinić da to nisu njegove riječi i ja mu vjerujem. Zbog sličnih napisa i izvučenih izjava iz konteksta i u reprezentaciju sam 'kasnio' tri godine – kaže Križanac, koji će u utorak javno obznaniti hoće li, i gdje, nastaviti karijeru. 

Sigurno je da bi volio da to bude u Hajduku, kao što bi volio da mu društvo pravi i sugrađanin iz Omiša, Mate Bilić, koji bi se također rado vratio kući, a i Vučević bi ga rado vidio u vršku svoga napada.  

Strinić na izlaznim vratima

Nadzorni odbor Hajduka sastat će se u ponedjeljak, kako bi, među ostalim, razmatrao i o transferu Ivana Strinića u Dnipro. 

- Ponuda Dnipra je stigla na Poljud, no pitanje je jesmo li mi zadovoljni njome ili nismo – diplomatski je odgovorio Sapunar, koji je dodao i kako se Hajduk neće razbacivati novcem u budućnosti. 

Eventualne prinove ćemo tražiti samo ako to neće ugroziti financijsku stabilnost kluba, ona nam je na prvom mjestu. 

Strinić nema ništa protiv odlaska u Ukrajinu. 

- Ako me Hajduk odluči prodati – otići ću. Zašto ne i u Ukrajinu? Ako je desni bek i kapetan hrvatske reprezentacije (Srna op.p.) u Ukrajini napravio karijeru, zašto ne bi bila dobra i za lijevoga – smije se Strinić. 

Ibro smekšao 'čeličnu lady'

'Čelična lady' ruskoga nogometa, predsjednica Lokomotiva Olga Smorodskaja, odobrila je Senijadu Ibričiću još jedan nastup za Hajduk. Ljubimac Torcide oprostiti će se od bilog dresa 13. veljače, kada  na Poljudu, u rođendanskoj utakmici, gostuje praška Slavija. U Hajduku zadovoljno trljaju ruke, nema sumnje kako će Ibričićev dolazak dodatno napuniti tribine i kako će se tražiti ulaznica više.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom
VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve