To je to što me zanima!

Kroosov agent: Nema potrebe da Man. United šalje ponude...

Još nema službene ponude Manchester Uniteda, a nema ni potrebe za njom. Toni Kroos ostat će u Bayernu do '15., kaže menadžer Bayernovog igrača, Volker Struth
Vidi originalni članak

Britanski mediji raspisali su se oko velikog interesa koji Manchester United pokazuje za veznjaka Bayerna, Tonija Kroosa. 

Navodno je David Moyes rekao kako mu pod svaku cijenu treba veznjak minhenske momčadi, a United je Kroosu ponudio čak 260.000 funta tjednu plaću.

- Još nema službene ponude Manchester Uniteda, a nema ni potrebe za njom. Toni Kroos ostat će u Bayernu do 2015. godine - kazao je igračev menadžer, Volker Struth.

Guardiola je svjestan da Kroosa traži United.

- To ovisi o njemu, mlad je, on mora odlučiti - kazao je trener Bayerna.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • kikimanitu 17.04.2014.

    Bayern je najmočniji klub na svijetu samo bayern prodava kad hoće ne kad dođe ponuda,

  • strmi007 16.04.2014.

    Pa ako igra tamo redovito zašto bi ošao

  • Uber Alles 16.04.2014.

    Ostat ce do 2015?????? A tad mu istice ugovor,ako ne produzi s Bayernom otice ranije.Nece si Bayern dopustit da on ode, a oni da ostano bez lipe odstete.On i njegov agent kontaju ako se nedogovore s klubom u sljedecih godinu dana,bar ce si sami moc pronaci klub koji zele kad Toniu istekne ugovor.Nije Bayern u situaciji kao kad ih je Ballack vuko za nos i oso djabe.Sad su financijski puno jaci, i imaju dosta veznjaka a imaju i svoju drugu amatersku momcad di bi Kroos mogao provest sezonu ako neproduzi ugovor ili u slucaju neproduzenja da odbije ponudu nekog kluba kojem bi ga Bayern htjeo prodat da izvuku nesto novaca.

Komentiraj...
Vidi sve komentare