To je to što me zanima!

Krovinović: Poginuli smo časno. Opet primamo golove poslije glupih grešaka. Moramo učiti...

Imali smo prilike, tražili šanse i rupe. Nismo ih iskoristili. Idemo dalje, okrećemo se nedjelju, za godinu dana ćemo opet pokušati i nadamo se da će nam se sve vratiti, rekao je veznjak Hajduka
Vidi originalni članak

Hajduk je imao dva gola zaostatka na domaćem terenu iz prve utakmice (4-2), stvarao prilike na otvaranju i izgledao kao bolja momčad, ali na kraju se vidjela ta razlika u klasi kad je 'žuta podmornica' poslala dva torpeda u mrežu 'bilih' (2-0).

- Definitivno smo dali sve od sebe, poginuli smo časno na kraju, kako se kaže. Kad ne zabiješ protiv ovakve momčadi, nemaš što tražiti dalje. Nažalost, opet smo primili golove nakon glupih grešaka, ali moramo učiti na našim greškama kad ne možemo na tuđim - osvrnuo se Filip Krovinović (26) na ispadanje od Villarreala u playoffu Konferencijske lige.

KOMENTAR Hajduk je i večeras bio darežljiv, a Villarreal je darove iskoristio

POGLEDAJTE VIDEO: Koreografija Torcide

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Imali smo prilike, tražili šanse i rupe. Nismo ih iskoristili. Idemo dalje, okrećemo se nedjelju, za godinu dana ćemo opet pokušati i nadamo se da će nam se sve vratiti - objasnio je veznjak.

Vremena za odmor i nema jer nogometaše Hajduka sad čeka borba za toliko željeno prvo mjesto u prvenstvu, a već im ove nedjelje slijedi gostovanje kod neugodnog Osijeka, bez obzira na trenutačnu formu.

ZABIO SLABIJOM NOGOM VIDEO Nejverojatna pogreška Kalinića: Pogledajte kako je Villarrealu poklonio drugi gol...

- Idemo na teško gostovanje protiv Osijeka, znamo koliko mogu dati iako su u krizi. Dobro će se pripremiti za nas, a mi idemo dati sve od sebe i vjerujemo u dobar rezultat - zaključio je Krovinović. 

Idi na 24sata

Komentari 23

  • Pobotchnick Leeyoobo 26.08.2022.

    Dambradbrauskarse ostani!Hajduče ostani!

  • zagorac2 26.08.2022.

    "za godinu dana cemo pokusat opet" ? stvarno ? a ako slucajno zavrsite peti ?

  • ante-portas 26.08.2022.

    Izgubili sa 6:2 casno? Haha.

Komentiraj...
Vidi sve komentare