To je to što me zanima!

Krstanović je podnio prijedlog za odgodu suspenzije Zagreba

NK Zagreb mora isplatiti Ivanu Krstanoviću 400 tisuća eura i kamate na taj iznos te još 130 tisuća kuna zaostalih plaća, no još uvijek ništa nije poduzeo po tom pitanju
Vidi originalni članak

Ivan Krstanović nogometno je ime stvorio u dresu Zagreba, no isti mu je klub ostao dužan 400 tisuća eura i 130 tisuća kuna. S kamatama se ukupni dug penje na 600 tisuća eura, previše za povratnika u Prvu ligu. 

Iz Krstanovićevog tabora javljaju da klub još uvijek nije pokušao napraviti baš ništa kako bi isplatio svojeg bivšeg igrača, a napadač Rijeke i dalje čeka da mu se uplati bilo koja svota na račun. 

No s obzirom na prvu rečenicu ovog teksta i stvaranje imena, Krstanović je odlučio barem donekle izaći u susret Zagrebu

- Predlažemo da se temeljem članka 136. st. 4 Disciplinskog pravilnika HNS-a donese odluka kojom će se odgoditi primjena suspenzije NK Zagreb, zaključno s danom 23. listopada 2014. godine - stoji u prijedlogu Ivana Krstanovića. 

To bi Zagrebu omogućilo da igra u nedjelju protiv Lokomotive i produži nadu da bi mogao ostati prvoligaš. Ukoliko klub zbog suspenzije ne odigra dvije utakmice MAXtv Prve lige, utoliko će biti izbačen iz najvišeg u najniži rang natjecanja. 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • X-Life 18.10.2014.

    Majko moja koje se cifre vrte...

  • Vladek78 18.10.2014.

    spominje se negdje da je maminjo za nekih 600k eura kupio od zagreba Livakovića,Bobana i Jurendića

  • strmi007 17.10.2014.

    To će maminjo srediti,nema brige

Komentiraj...
Vidi sve komentare