To je to što me zanima!

Krstanović ušao s klupe pa dao dva gola, Lokosi trenutno drugi

Lokomotiva je pobijedila Rudeš 4-0 na gostovanju u Kranjčevićevoj u 12. kolu 1. HNL. Izabranike Gorana Tomića do pobjede su vodili Ivanušec i Radonjić s golom te Krstanović koji je zabio dva gola u pet minuta
Vidi originalni članak

Lokomotiva i dalje gazi.- s četiri pogotka razlike (0-4) isprašili su Rudeš u prvoj utakmici 12. kola HNL-a. Na krilima Ivanušeca i Krstanovića stigli su do nova tri boda.

Lokosi su u prvom poluvremenu dominirali, ali solidna obrana Rudeša uspjela je zadržati skoro sve napade momčadi s Kajzerice. Zabio je glavom Domagoj Drožđek kojemu je to mogao biti drugi pogodak zaredom u 1. HNL, ali je sudac Bel na asistenciju pomoćnika dosudio dvojbeno zaleđe. Momčad s Kajzerice nastavila je u istom tonu, ali se na odmor otišlo s početnih 0-0.

Nedugo nakon početka drugog poluvremena istaknuo se Ivan Banić na vratima Rudeša kad je odlično skinuo šut na drugoj stativi nakon odličnog dodavanja Drožđeka. Lokomotiva je povela u 59. minuti nakon što je mladi Luka Ivanušec pucao sa sedamnaestak metara iskosa i uspio iznenaditi Banića koji je bio jako ljut na svoje igrače u bloku. Drugi gol Lokosa stigao je u 69. minuti. Dejan Radonjić odlično je utrčao na dodavanje kapetana Karačića s desne strane i matirao nemoćnog vratara. 

Izabranici Gorana Tomića nastavili su zabijati. U 73. minuti desnu je stranu probio Ivanušec, ubacio na peterac, a tamo je loptu dočekao Ivan Krstanović i glavom zakucao za 0-3. Prekaljeni napadač zabio je svoj drugi gol u 78. minuti i postavio konačnih 0-4.

Lokomotiva je ovom pobjedom skočila na drugo mjesto prvenstvene ljestvice s 23 boda, što je bod više od trećeplasiranog Osijeka koji sutra gostuje u Puli kod Istre 1961

Idi na 24sata

Komentari 4

  • elias_1 26.10.2018.

    Treba pustit rudesu 2,3 pobjede da preskoce hajduk

  • contreras 26.10.2018.

    Uh gori split ssda dinamo prvi mokosi drugi.patitee

  • Don Kihot 26.10.2018.

    Kad se igra derbi začelja Rudeš - Hajduk !?

Komentiraj...
Vidi sve komentare