To je to što me zanima!

Krstičević: Hvala gospodi koja vode ovaj 'dirigirani' nogomet

Trener Hajduka nije bio rječit na konferenciji za novinare nakon remija protiv Intera u Zaprešiću (1-1). Nije htio previše komentirati penal koji je Inter fulao u 93. minuti...
Vidi originalni članak

Sudac Ivan Bebek nakon utakmice u Zaprešiću prijavio je trenera Hajduka Mišu Krstičevića. Bebek je u zapisniku naveo da je Mišo psovao vlastite igrače jer su se rukovali sa sucima. Povod tome bio je dosuđeni penal u sudačkoj nadoknadi.

Duel Jozinovića i Georgijeva sudac Ivan Bebek procijenio je kao penal za domaće. Igrala se sudačka nadoknada u Zaprešiću, rezultat na semaforu bio je 1-1. Šariću je penal obranio Blažević, a sudac Bebek odsvirao je kraj.

- Ne bih ništa komentirao. Već se dugo povlači ovo pitanje. Hvala gospodi koji ovo vode ovaj "dirigirani" nogomet. Hvala gospodi iz HNS-a zbog svega ovoga što nam se događa. Zato i na tribinama ima sve manje ljudi - rekao je Krstičević koji je odbio komentirati igru svoje momčadi.

Hajduk je nakon remija u Zaprešiću ostao bez pobjede četvrtu uzastopnu utakmicu.

Idi na 24sata

Komentari 135

  • Firefox_1 16.09.2012.

    Žalosno je šta taj Krstičević radi od Hajduka. Počeo je dobro a sada kad vidi da nema dovoljno kvalitete i dugu klupu za cijelu sezonu, pokušava raznim medijskim pritiscima na HNS osigurat što veće povlastice Hajduku kod sudaca te na taj način sebi spasit g...cu! Sramota!!!

  • jorginho 16.09.2012.

    Inter je "fulao"penal?ajmo gospodo rječnik u ruke ili na tečaj književnog hrvatskog jezika...

  • šunjexy 16.09.2012.

    brate na stranu suđenje...što jest jest sramotno je ali čovjek moj tebi najbolji stoper igra veznog igrača mali Milić..koji nije za veznjaka..dok su na klupi sve veznjaci... a umjesto zvijezde Vukovića ja da sam igrao Hajduk bi pobjedio(ležim u krevetu 3 mjeseca zbog prometne)....malo bolji raspored i doći će i rezultat moj Miše ups Mišo--

Komentiraj...
Vidi sve komentare