To je to što me zanima!

Krstičević na klupi Zrinjskog bolji od prijatelja Igora Štimca

Na pripremama u Međugorju Zadar je pod vodstvom Štimca izgubio od Zrinjskog 2-0. Golove su zabijali Todorović i Pehar. Trener "plemića" je Mišo Krstičević...
Vidi originalni članak

U prvoj prijateljskoj utakmici  u sklopu priprema za nastavak sezone nogometaši mostarskog Zrinjskog pobijedili su u Međugorju momčad hrvatskog prvoligaša Zadar 2-0.

Utakmica je odigrana po prohladnom, ali jednim dijelom i sunčanom vremenu pred oko 500 gledatelja. Utakmica je odigrana na stadionu s umjetnom travom SC Circle International.

Sudio je Darko Obradović iz Stoca, pomoćnicu su bili Dujmović i Sesar iz Mostara, svoj posao su odradili solidno.

Strijelac prvog gola u 21. minuti bio je novi plemić Ognjen Todorović. S više od 20 metara topovskim udarcem Todorović je loptu poslao u lijevi kut vratara Gluića. U 76. minuti Stojanović je asistirao Peharu koji postavlja konačnih 2-0.

Navijači Zrinjskoga cijelim tijekom utakmice bodrili su svoju momčad. Njegov trener Mišo Krstičević inače je dobar Štimčev prijatelj, a u svojoj prvoj utakmici kao trener Zrinjskog uspješno je vodio svoju momčad.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • žuti mravi 25.01.2015.

    A ko nije bolji od Stimca?

  • ziva-istina 25.01.2015.

    Sad da vidimo koliko je dobar trener Stimac .

  • šanto5 25.01.2015.

    možda će se Štimac s ovom "dicom" još više izblamirati, ali neka proba, on ionako po priči "sve zna najbolje" (dok ne treba dokazati u praksi)....

Komentiraj...
Vidi sve komentare