To je to što me zanima!

Krstičević: Želim fizički moćan Hajduk, a ne neki 'recreativo'

Mlada momčad mora biti nabijena fizičkom snagom te spremna na taktičkom i tehničkom planu, rekao je trener Mišo Krstičević i najavio pobjedu protiv Skonta
Vidi originalni članak

Trener Hajduka Mišo Krstičević zadovoljan je stanjem u momčadi uoči otvaranja sezone i sutrašnjeg europskog ogleda sa Skontom iz Rige.

- Momčad je isprofilirana, imam još dvije dileme, no na tim pozicijama na kojima imam dileme imamo nekoliko podjednako kvalitetnih igrača i sasvim je svejedno koga ću staviti. Momci su odlično odradili pripreme, zadovoljan sam kako smo se spremili i smatram da potpuno spremni očekujemo otvaranje sezone.

Mala nedoumica je trenutna mogućnost momčadi, prvenstveno zbog činjenice da zbog suspenzije nije bilo kvalitetnih provjera.

- Igrali smo međusobne utakmice, pokušali smo nadoknaditi prave provjere koje će nam sigurno nedostajati, no nedoumice još postoje.

Krstičevića bije glas da je trener koji napornim treninzima 'ubija' momčad. No nakon završenih priprema svi su igrači 'preživjeli'.

- Maseri i liječnička služba su bez posla, ima par dana da nitko ne leži po stolovima i to je potvrda da smo na pravom putu. Mene interesira fizički moćan Hajduk, a ne neki 'recreativo'. Mlada momčad mora biti nabijena fizičkom snagom te spremna na taktičkom i tehničkom planu. Mislim da smo to sve skupa odradili i da su se igrači privikli na moj režim rada.

Skonto nije nepoznanica za trenera 'bilih'.

- Gledali smo 5-6 njihovih utakmica, dobro ih znamo. Oni su u 18 utakmica imali omjer golova 28-13. Efikasni su, a primaju malo golova, to je momčad koja se brani sa svih 11 igrača i igra na kontre. Njihove utakmice nisu kvalitetne, nema puno šansi, dominira borbenost i odgovornost. Primaju malo golova i najveći će nam zadatak biti kako probiti bunker i zabiti gol. Morat ćemo igrati otvoreno i napadački, što nosi rizik. No nadam se da će nas publika podržati. Mogu im obećati da na planu borbe, agresivnosti i želje za pobjedom nećemo zakazati.

Krstičević naglašava kako imaju mladu i jeftinu momčad koja će igrati za svoju promociju.

- Riješili smo par problema poput bokova, doveli smo i Maglicu koji je kvalitetan i koji će nam pomoći u napadu. Ostalo ćemo morati riješiti unutarnjim rezervama. Htjeli smo dovesti i stopera i napadača, ali novac diktira sve. Moramo se snaći s onim što imamo. Vjerujem u ovo momčad i njen potencijal.

Protiv Skonta Krstičević najavljuje borbu za pobjedu.

- Mene bi osobno zadovoljila pobjeda bez primljenog gola, nadam se da ćemo je i ostvariti.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • jdn 19.07.2012.

    mozda sam ti ja tata

  • Viktor Budaković 18.07.2012.

    Ma, Da i dobijete gol nije svjet propao , samo odigrajte borbeno i rezultat će doć siguran . Svi smo uz vas HŽV.

  • torcaa1950 18.07.2012.

    Mislin da će Hajduk uspit proć Skonta.Ajmo Bijeli

Komentiraj...
Vidi sve komentare