Obavijesti

Sport

Komentari 32

Krstičević: Želim fizički moćan Hajduk, a ne neki 'recreativo'

Krstičević: Želim fizički moćan Hajduk, a ne neki 'recreativo'
1

Mlada momčad mora biti nabijena fizičkom snagom te spremna na taktičkom i tehničkom planu, rekao je trener Mišo Krstičević i najavio pobjedu protiv Skonta

VIDEO

Trener Hajduka Mišo Krstičević zadovoljan je stanjem u momčadi uoči otvaranja sezone i sutrašnjeg europskog ogleda sa Skontom iz Rige.

- Momčad je isprofilirana, imam još dvije dileme, no na tim pozicijama na kojima imam dileme imamo nekoliko podjednako kvalitetnih igrača i sasvim je svejedno koga ću staviti. Momci su odlično odradili pripreme, zadovoljan sam kako smo se spremili i smatram da potpuno spremni očekujemo otvaranje sezone.

Mala nedoumica je trenutna mogućnost momčadi, prvenstveno zbog činjenice da zbog suspenzije nije bilo kvalitetnih provjera.

- Igrali smo međusobne utakmice, pokušali smo nadoknaditi prave provjere koje će nam sigurno nedostajati, no nedoumice još postoje.

Krstičevića bije glas da je trener koji napornim treninzima 'ubija' momčad. No nakon završenih priprema svi su igrači 'preživjeli'.

- Maseri i liječnička služba su bez posla, ima par dana da nitko ne leži po stolovima i to je potvrda da smo na pravom putu. Mene interesira fizički moćan Hajduk, a ne neki 'recreativo'. Mlada momčad mora biti nabijena fizičkom snagom te spremna na taktičkom i tehničkom planu. Mislim da smo to sve skupa odradili i da su se igrači privikli na moj režim rada.

Skonto nije nepoznanica za trenera 'bilih'.

- Gledali smo 5-6 njihovih utakmica, dobro ih znamo. Oni su u 18 utakmica imali omjer golova 28-13. Efikasni su, a primaju malo golova, to je momčad koja se brani sa svih 11 igrača i igra na kontre. Njihove utakmice nisu kvalitetne, nema puno šansi, dominira borbenost i odgovornost. Primaju malo golova i najveći će nam zadatak biti kako probiti bunker i zabiti gol. Morat ćemo igrati otvoreno i napadački, što nosi rizik. No nadam se da će nas publika podržati. Mogu im obećati da na planu borbe, agresivnosti i želje za pobjedom nećemo zakazati.

Krstičević naglašava kako imaju mladu i jeftinu momčad koja će igrati za svoju promociju.

- Riješili smo par problema poput bokova, doveli smo i Maglicu koji je kvalitetan i koji će nam pomoći u napadu. Ostalo ćemo morati riješiti unutarnjim rezervama. Htjeli smo dovesti i stopera i napadača, ali novac diktira sve. Moramo se snaći s onim što imamo. Vjerujem u ovo momčad i njen potencijal.

Protiv Skonta Krstičević najavljuje borbu za pobjedu.

- Mene bi osobno zadovoljila pobjeda bez primljenog gola, nadam se da ćemo je i ostvariti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 32
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.

Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom
Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede
DVOMETRAŠ IZ NOVE BILE

Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede

Prema Transfermarktu vrijedi 600.000 eura. Sergej Barbarez, novi izbornik BiH, pozvat će ga za prijateljske utakmice s Engleskom i Italijom u lipnju