To je to što me zanima!

Krv je štrcala: Bivša vojnikinja brutalno je razbila tinejdžerku

Kal Schwartz (28) pobijedila je 18-godišnju Kay Hansen prekidom u drugoj rundi. No potpuno je nejasno zašto je sudac punih 30 sekundi gledao kako ova bivša vojnikinja razbija mlađu protivnicu
Vidi originalni članak

Nakon što pogledate video, koji bi za neke mogao biti uznemirujući, a u kojem bivša vojnikinja Kal Schwartz (28) razbija 18-godišnju Kay Hansen, pitanje se nekako nameće samo po sebi, dobro, za Boga miloga, što ovaj sudac čeka s prekidom?!

UZNEMIRUJUĆI VIDEO

U posljednje vrijeme suci u UFC-u su kao suci iza gola u nogometu.

Potpuno beskorisni, zauzimaju samo mjesto, a ne rade ništa, kao i gospodin iz ove priče koji punih 30 sekundi gleda kako se starija borkinja iživljava nad protivnicom, koja se sklupčala i prima udarce, bez ikakve šanse da okrene borbu. 

Kal Schwartz slavila je prekidom u drugoj rundi, nakon što je sudac napokon shvatio da to razbijanje više nema smisla, a sve se dogodilo u Salt Lake Cityju prošlog vikenda, unutar Invicte, organizacije pod okriljem UFC-a koja promovira ženske borbe u Americi.

Za Schwartz je to bila druga pobjeda, ima i jedan poraz. 

Kay Hansen sad ima pobjedu i poraz.

 

Idi na 24sata

Komentari 100

  • MINISTAR_3 31.03.2018.

    Užas pa zar ovo može biti sport uopće

  • aspires 31.03.2018.

    Onaj tko je napisao članak je dobio čistu jedinicu iz hrvatskog... Tinejdžerka??? Majko moja,pa tko su nam novinari u Hr???

  • Josip Joe Milovich 31.03.2018.

    Ja stvarno volim i pratim ovaj sport ali stavio bi neki age limit barem na 25 godina, ovo je fakat dijete.

Komentiraj...
Vidi sve komentare