To je to što me zanima!

Krvario je za Brazil: Razbio je Boliviju, oni njemu razbili glavu

MENE NEĆEŠ PROĆI Neymar je briljirao u 5-0 pobjedi Brazila protiv Bolivije. Zabio je i dvaput asistirao, ali nije dočekao kraj utakmice. Veznjak Bolivije odalamio ga je po arkadi
Vidi originalni članak

Brazilci su sa stilom riješili Boliviju. Neymar je zabio i dvaput namjestio golove za "petardu" u južnoameričkim kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo.

Neymar je otvorio golijadu u 11. minuti, Coutinho je zabio u 26. za 2-0. Potom je Neymar do kraja prvog dijela asistirao Filipeu Luisu i Gabrielu Jesusu za 4-0 Brazila, a točku na i stavio je Roberto Firminho u drugom dijelu.

Utakmicu je obilježila i ozljeda Barceloninog nogometaša kojeg je veznjak Bolivije Yasmani Duk rukom odalamio po arkadi. Neymar je išao gurnuti kroz noge igraču New York Cosmosa, a ovaj ga je dočekao i složio na travu.

Pukla je arkada, a pet minuta kasnije Neymar je izašao iz igre.

Treća u nizu

Brazilu je ovo bila treća pobjeda u nizu. Peterostruki svjetski prvaci zabili su 10 golova u zadnja tri susreta, a primili su samo jedan. Ovom pobjedom Brazilci su došli na drugo mjesto, samo bod iza Urugvaja koji je s 3-0 ispravio Venezuelu. Kolumbija je slavila na gostovanju kod Paragvaja 1-0, a Peru i Argentina odigrali su 2-2.

Južnoameričke kvalifikacije za SP:

Urugvaj - Venezuela 3-0

Brazil - Bolivija 5-0

Paragvaj - Kolumbija 0-1

Peru - Argentina 2-2

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Idi na 24sata

Komentari 21

  • COCKTA 07.10.2016.

    Ma,jedan je carli :D

  • mesuney 07.10.2016.

    Argentina je u kvalifikacijama odigrala 9 utakmica od tih 9 Messi je igrao u 3 i u te 3 Argentina ima 9 bodova, a u ostalih 6 Argentina ima 7 bodova. I onda kada izgube finale kazu Messi kriv, pa o cemu oni pricaju ne da ne bi dosli bez njega do finala ne bi se ni kvalificirali bez njega. Sta ima vrijedi odlican napad kada je vezni red bez Messija nula. Mascerano je tu, ali on nije kreativac, on je defanzivni vezni.

  • St. Jimmy 07.10.2016.

    Svaka čast Neymaru, ali samo je jedan Čarli

Komentiraj...
Vidi sve komentare